„Buvo bendra repeticija, šokėjai mokėsi bendrų šokių. Kęstutis Baranauskas statė hip hopo šokį, vyrai bandė šuoliuoti vieni per kitus. Nežinau, kaip Tomo koja kryptelėjo, bet jo pėda persisuko, kaulas išlindęs per odą matosi. Kol kas neaišku, ar tai yra lūžis, ar trūko raiščiai, ar achilas... Viskas išaiškės po vizito pas medikus. Jie peršvies koją“, – naujienų portalui DELFI pasakojo vykdančioji „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Paklausta, ar yra šansų, jog Tomas sugrįš ant parketo, N. Kavaliauskienė sakė esanti įsitikinusi, jog tokiai traumai gydyti prireiks pusmečio.

„Šansų nėra, jis nebešoks, nors atvykę greitosios medikai ir nenorėjo sakyti, kas atsitiko, kol koja neperšviesta“, – DELFI kalbėjo ji.

Tomo Jonaičio koja po apsilankymo pas gydytojus

Šešios savaitės be šokių aikštelės – tokį medikų verdiktą trečiadienį po pietų išgirdo traumą patyręs „Šok su manimi“ dalyvės V. Gordijevskajos partneris Tomas Jonaitis. Su nerimu šokių stovykloje jo laukę kolegos Tomą pamatę apsidžiaugė – profesionalių medikų dėka Tomas jaučiasi gerai.

Ar šokėjas tęs kovą ant „Šok su manimi“ parketo, ar V. Gordijevskajai teks ieškoti naujo partnerio, paaiškės po kelių dienų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)