Ingos ir Aurimo draugystė prasidėjo prieš šešerius metus. Kaip teigia pati aktorė, sprendimo susituokti neįtakojo nei aplinkinių, nei šeimos narių spaudimas.

„Tiesiog pajutome, jog atėjo laikas lemtingiems pokyčiams. Esame kartu jau ne vienerius metus, tad kartu subrendome šiam žingsniui. Jau šią vasarą šoksime vestuvinį valsą!“- džiaugiasi žinoma aktorė.

Nors I.Norkutė už savo sužadėtinį A.Žvinį yra vyresnė 11 metų, moteris teigia, jog jai nė motais senamadiškos klišės ir sustabarėjusios nuostatos, esą poroje vyras negali būti jaunesnis už moterį.

„Kam man reikalingas seniukas? Byrančio smėlio kuopti nesinori, o man, esu tikra, jis nebyrės“,- juokiasi Inga.

Aktorė teigia, jog jųdviejų santykiai nėra tas atvejis, kuomet vyresnis partneris glemžiasi kito jaunystę. „Kiekvienas žmogus yra unikalus, tad poroms visuotinai taikyti deramo amžiaus skirtumo ar gyvenimo dėsningumo formules – paprasčiausiai neįmanoma. Iš tiesų, Aurimas yra labai subrendęs ir išmintingas. Mūsų poroje aš esu ta, kuri skraido padebesiais, o Aurimas tvirtai stovi ant žemės“,- prisipažįsta Inga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)