Lietuvos leidėjus tokia informacija irgi nustebino, nes V.Beckham knyga netgi nėra išversta į lietuvių kalbą, o D.Browno „Da Vinčio kodas“ mūsų šalyje keliasdešimt savaičių pirmavo perkamiausių knygų dešimtukuose, rašo „Lietuvos rytas“.

D.Browno bestselerį lietuvių kalba išleidusios leidyklos „Jotema“ direktorius Virgilijus Matjošaitis sakė, kad tokia žinia būtų labai juokinga ir keista, jeigu ją suvoktume paviršutiniškai.

„Gal taip ir galėtų būti, jei V.Beckham pasiekė informacija apie jos knygos anglų kalba perkamumą Lietuvoje“, – svarstė V.Matjošaitis.

Panašiai kalbėjo leidyklos „Alma littera“ vyriausioji redaktorė Danguolė Viliūnienė: „Tai – blefas! Nebent lyginamas šių knygų angliškų variantų pardavimas“.

Redaktorė prisiminė, kad V.Beckham knyga buvo patekusi į šios leidyklos akiratį, tačiau nuspręsta lietuviškai jos neleisti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją