Jubiliejiniam, dvidešimtajam, sezonui intensyviai besiruošianti TV3 televizija savo šokėjus lepina kaip išmanydama. Praėjusiais metais šokėjams stovyklos buvo rengiamos prabangioje Anupriškių viloje. Šiųmetiniai "Šok su manimi" dalyviai taip pat neliko nuskriausti. Jie pasirengimo šokių projektui stovyklas rengia „Le Meridien Vilnius“ viešbučio valdose.

Šešiolika TV3 „Šok su manimi“ porų surengė ekskursiją po savo prezidentinius apartamentus, kuriuose gyvena. Aprodė golfo laukus, važinėjosi su golfo automobiliukais, deginosi prieš vakarinę saulę, irstėsi valtele, rengė pikniką saloje, kepė mėsą ant ugnies. Viešbutyje visi dalyviai po vienu stogu susitiko pirmą kartą. Šokėjams draugiją palaikė ir komisijos kėdes dažnai užimantys šokių treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos.

Tiesa, prie visų tik gerokai vėliau prisijungs Algis Ramanauskas-Greitai, šiuo metu viešintis Afganistane.

Vakarėlyje pirmu smuiku griežė „Šok su manimi“ vedėjas Vytautas Šapranauskas, visiems dalyviams dirigavęs per megafoną.

Šeštojo dešimtmečio kostiumais pasipuošusios poros ant žolės drauge pademonstravo pirmąjį bendrą šokį, kurį, žiūrovams pageidaujant, netgi pakartojo bisui.

Vakarėlio linksmybės įsibėgėjo prie viešbučio ant vandens esančioje „Bora Bora“ saloje.

Prie trisdešimties šokių projekto dalyvių stovyklos atidaryme apsilankė ir dalyvių antrosios pusės. Palaikyti savo vyro Adomo Norkūno atvyko tuoj vaikelio susilauksianti Ieva Norkūnienė. Netoliese savo mylimąjį Deividą Meškauską palaikė ir aktorė Ineta Stasiulytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)