Algis Ramanauskas – Greitai – “juodojo” humoro atstovas, žmogus be kompleksų. Vyrukas, kuris jau gerą dešimtmetį linksmina eilinius tautiečius, o savo tiesmukiškomis įžvalgomis ir neprognozuojamais poelgiais “šiurpina” politikus. Tačiau kas iš tiesų yra tikrasis Algis Ramanauskas – Greitai: eterio chuliganas ar tiesiog gerai savo darbą dirbantis aktorius? Ir kaip šį agresyvųjį humoristą pakeitė tėvystė?

Arūnas Sakalauskas - aktorius, kuris drauge su Vytautu Šapranausku linksmina TV3 žiūrovus “Puikiajame šou”. Arūnas džiaugiasi naujuoju amplua, tačiau tvirtina, kad asmeniniame gyvenime prieš kokius du dešimtmečius buvo gerokai linksmesnis. Apie bohemišką aktorių gyvenimą, paslaptingą operaciją “išgelbėk draugą”, audringas jausmų dramas ir seną gerą draugystę su V.Šapranausku “TOP 10” laidai Arūnas papasakojo itin atvirai.



Dzyvų dzyvai. Daugiau nei dvidešimt metų gyvuojančios humoro grupės iš Lazdijų branduolys – dvi garbaus amžiaus moterys. Buvusi mokyklos direktorė Birutė Vanagienė ir buvusi prekybininkė Stasė Daugėlienė išėjusios į pensiją „pražydo“ scenoje. Įvairiausių humoro festivalių nugalėtojos šiuo metu džiaugiasi senatve ir savo personažų lūpomis nesigėdija drąsiai kalbėti nei apie seksą, nei apie politiką, nei apie „antrą galą“.

Nuo “Bentski šou” laikų išgarsėjusią Haną Šumilaitę daugelis prisimena kaip “kietą”, linksmuolę storulę, kurią labiausiai mėgo tokių pačių apvalių kūno formų moteriškės. Tačiau šiandien ponia Hana neteko dalies savo “talento” – ji taip suliesėjo, kad tik tie patys raudoni plaukai ir šmaikštūs juokeliai byloja, jog čia ta pati linksmoji poniutė. Beje, Hana nepaliauja stebinti ne tik nauja figūra, bet ir naujais pomėgiais - apie tai žiūrėkite laidoje „TOP 10“.



Kęstutis Matelis - labiau žinomas kaip Raimundėlis iš humoro grupės „Ambrozija“. Vyras kartu su mylima žmona ir dukromis gyvena Rokiškyje. Anot Kęstučio, jis taip mylėjo ir myli savo žmoną, kad paaukojo jaunystę ir būdamas 19 metų nusivedė ją prie altoriaus. Matelių namuose tvyro jauki, grįsta meile ir tarpusavio pagarba, aplinka. Nors žiūrint į Kęstučio kuriamus vaidmenis susidaro įspūdis, kad jis lengvabūdis, tačiau, grįžęs namo, dviejų mergaičių tėtis tampa atsakingu ir net pedantišku vyru.

Mama Rock’N’Roll. Laima Tamulytė - renginių vedėja, dainininkė arba tiesiog labai linksma moteris. Daugiau nei šimtą kilogramų sverianti Laima tvirtina, kad “vargas tam, kuris pabandytų nustumti ją nuo scenos”. Viešumoje gera nuotaika spinduliuojanti, įspūdingų formų blondinė, humoro nestokoja ir realiame gyvenime. Kartu su dviem savo seserimis Laima planuoja pradėti verslą “Valgyk triušį išsišiepęs”, o laisvalaikiu su savo draugu Gediminu rengia bušido kovas.



Nešvankūs anekdotai Nerijui Jurgaičiui taip pakeitė gyvenimą, kad jis ne tik praturtėjo ir išgarsėjo, bet ir įsivėlė į skandalą su narkotikais. Tik dėl atpažįstamo veido vaikinui pavyko išvengti kalėjimo kameros. Dabar Nerijus savo rankomis puošia vieną sostinės kinų restoraną ir neužmiršta savo pagrindinės duonos – anekdotų.



Raimondas Šilanskas. 46 metų humoristas, tituluojamas Lietuvos anekdotų karaliumi. Tai žmogus, kuriam teko piršliauti ar vadovauti vestuvėms beveik penkis šimtus kartų. O išties Raimondas iš tikrųjų jautrus, daug išgyvenęs žmogus. Pastaruoju metu jis kardinaliai pakeitė savo gyvenimą: išlipo iš alkoholizmo liūno, sukūrė šeimą su dešimčia metų jaunesne žmona ir susilaukė atžalos.

Vaidas Pračkaila - tai 49 metų humoristas, Lietuvai geriau žinomas Apolionijos Zizirskienės pseudonimu. Tautiniais moteriškais rūbais vilkintis Vaidas ypač mėgstamas pagyvenusių provincijos moterėlių. Anksčiau aktyviai koncertavęs vyras dabar dažniau pasirodo tik mažų miestelių scenose. Mažai kam žinoma, kad Vaidas dar turi ir menininko gyslelę. Jis yra sukūręs ne vieną interjerą, o Pračkailos paveikslai buvo demonstruojami ne vienoje parodoje.



Vytautas Šapranauskas. Jam 48. Gerai atrodantis ir mylimas gražuolių moterų. Ne viena jų bandė pasinaudoti Vytu, kaip tramplinu savo karjerai. Žiūrint į Šapranauską ekrane, norisi prilipdyti tris epitetus: genialus, „naglas“, snobas. Bet po atviro pokalbio galima nesunkiai suprasti, kad jis - paprasčiausiai labai geras aktorius. Darbą televizijoje pradėjęs nuo kulinarinio šou, Vytas iki šiol „neišlipa“ iš ekrano ir yra labai populiarus ne tik televizijoje, bet ir gyvenime.



$qid=12;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už gražiausias tituluotas Lietuvos moteris balsavo net 17 673 DELFI skaitytojai. Gražiausia buvo išrinkta Daiva Anužytė – Kasiulaitienė (3941 balsas), antroje vietoje liko Sandra Chlevickaitė (2586), trečioje - laidos „Supermamos“ žvaigždė Birutė Šaltytė – Belousovienė (2373 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.