„Laidos nebevesiu. Daug nenorėčiau pasakoti - prodiuseris Laurynas Šeškus gali daugiau pakomentuoti kas, dėl ko ir kaip. Tiesiog išėjus Žygiui, mūsų komanda subyrėjo, taip atsitiko", - kiek nuliūdusi lakoniškai portalui DELFI paaiškino dainininkė.

Kol kas moteris negavo kitų prodiuserių pasiūlymų, tačiau tikisi, kad laikui bėgant sulauks dėmesio verto televizinio kontrakto. O kol toks atsiras, V. Genytė daugiau laiko skirs pagrindinei savo veiklai - muzikai.

„Laukiu pasiūlymų, kol kas jų dar neturiu. Pirmiausiai aš save pristatau dainininke, ne laidų vedėja, o mano kaip dainininkės karjera nesibaigia. Šią vasarą turiu daug koncertų, renginių. O laidos vedimas man labai patiko. Jeigu būtų kažkoks gražus, prasmingas pasiūlymas, tikrai neatsisakyčiau."

V. Genytė prisipažįsta, kad netikėta jos partnerio Ž. Stakėno migracija į komercinį kanalą ir po to sekę jos pačios televizinės karjeros vingiai nenudžiugino: „Meluočiau, jei sakyčiau, kad man negaila, kad taip atsitiko", - sakė V. Genytė ir pridūrė, kad savo vedamą projektą labai brangino ir net ir sulaukdavusi kitų prodiuserių kvietimų, sugebėdavo jiems atsispirti.

L. Šeškus: negalima stovėti vietoje

„Mes esame labai dėkingi Vaidai už ketverius sėkmingo bendradarbiavimo metus. Už jos darbą, profesionalumą ir meilę vaikams. Bet nusprendėme, kad laidai reikia pakeitimų - keičiasi pačių vedėjų koncepcija, renkamės absoliučiai kitokius vedėjus. Bet mes labai tikimės Vaidą itin dažnai matyti laidoje dainuojant. Man buvo be galo liūdna kalbėti su ja apie pokyčius, nes turime daug bendrų sentimentų, susijusių su laida, bet nieko negalėjau padaryti - negalima stovėti vietoje, televizijoje reikia keisti, kol dar nespėjo nusibosti", - susiklosčiusią situaciją DELFI pakomentavo „Lietuvos Tūkstantmečio vaikai“ prodiuseris L. Šeškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (525)