Įvairiuose pramoginiuose renginiuose mėgstantis pasirodyti televizijos laidoje „Dar pažiūrėsim“ besifilmuojantis aktorius į jam iškeltos administracinio teisės pažeidimo bylos nagrinėjimą neatvyko – teisėjui Antanui Virbalui atsiųstame rašte R. Cicėnas nurodė, kad visiškai pripažįsta savo kaltę ir esą nuoširdžiai gailisi dėl padaryto pažeidimo.

R. Cicėnas avariją padarė būdamas neblaivus (2,06 prom. girtumas).

Skirdamas administracinę nuobaudą teismas atsižvelgė į R. Cicėno atsakomybę lengvinančią aplinkybę – padarytus pažeidimus jis pripažino ir gailisi, į jo atsakomybę sunkinančią aplinkybę – pakartotinai per metus padarytas tos pačios rūšies pažeidimas, už kurį R. Cicėnui jau buvo paskirta administracinė nuobauda.

„Todėl jam skirtinos vidurkio dydžio baudos, numatytos įstatymo sankcijoje ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas vidurkio dydžio laikotarpiui, numatytam įstatymo sankcijoje“, – nutarime, kurį aktorius dar galės skųsti Vilniaus apygardos teismui, pažymėjo teisėjas.

R. Cicėnas avariją sukėlė naktį iš rugsėjo 14-osios į 15-ąją, kai apie 00.30 val., Vilniuje, Kalvarijų ir Žvalgų gatvių sankryžoje, kai grįžęs iš Kauno automobiliu „Audi TT“ užlėkė ant saugumo salelės ir nugriovė šviesoforą. Aktorius liko sveikas, bet automobilis sudaužytas labai smarkiai.

Tai ne vienintelis eismo įvykis, į kurį tą vakarą buvo pakliuvęs R. Cicėnas – Saulėtekyje į jo „Audi TT“ galą atsitrenkė kitas automobilis. Tąsyk apsieita be policijos – vairuotojai užpildė deklaracijas.

Aktorius DELFI yra prisipažinęs, kad avariją sukėlė po krepšinio varžybų, kurias stebėjo Kauno „Žalgirio arenoje“. „Buvau išgėręs. Maniau, pats parvažiuosiu greičiau. Pasirodo, visai ne greičiau... Negalima šitaip daryt... Pats iškviečiau policiją. Gal kam nors pavyzdžiu tapsiu“, - po laimingai pasibaigusios tragiškos avarijos sakė R. Cicėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją