„Žinau, kad nesu nulinio dydžio, bet „Lietuvos balse“ karjerą pradėjau tik savo balsu. Ir, norėčiau tikėti, tik dėl jo patekau į finalą. Bet puikiai suprantu, kad esu scenos žmogus, kuriam taikomi griežtesni išvaizdos reikalavimai, tad iš „Aerodance" treniruočių noriu dvigubo rezultato - gražesnės figūros ir pasimokyti scenos judesio".

Pasak atlikėjos, jai sportuojant labiausiai norisi išvengti „kreivų“ žvilgsnių ir replikų. „Turbūt visos žinome jausmą kai perpildytame sporto klube kažkodėl jautiesi ir atrodai pataikius ne į tą vietą, nes aplink - tik šokinėjančios gazelės, kurioms kažkaip treniruotėje pavyksta net nesušilti. Aš noriu išsikrauti ir apie salės kaimynes galvoti mažiausiai“, - šypteli dainininkė.

„Kiti gal pagalvos – ot, didelio čia daikto, dar viena, nusprendusi „pakūdėt”. O aš tik noriu sau ir kitoms priminti, kad laiko neturėjimas, nuovargis, nuobodulys – tik didžiųjų sporto klubų stereotipai. Kiekvienam reikia susirasti savo judėjimo stimulą, o maniškis yra šokis, be galo mėgstu šokti. O jei jis dar ir „kūdina”, ko aš tiek laukiau?”.

„Šios reniruotės - tai šokis ir aerobika viename, kaip jau sako pats pavadinimas. Tai - viena efektyviausių treniruočių norintiems ne tik gerinti savo fizinę formą, bet ir kūno plastiką, išmokti šokio pagrindų. Šiose treniruotėse apkraunamos visos raumenų grupės, tad paprakaituoti dėl figūros teks. Tačiau nuobodžią aerobikos rutiną čia pakeičia azartiškos šokių kombinacijos, keičiamos kas mėnesį - nuo latino pagrindų iki hiphopo ir džiazo elementų“, - pasakoja Šarūnas Kirdeikis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)