„Pasekėme geru kolegų pavyzdžiu. „Jauna Žavi Veikli“ — ne vietinės reikšmės projektas: esame tarptautinis žurnalas, analogiškus rinkimus „Fun Fearless Female of the Year“ rengia JAV, Didžiosios Britanijos, Australijos bei daugelio kitų šalių „Cosmopolitan“. Jie šauniausiųjų moterų apdovanojimus dažnai sieja su paramos projektais”, — sako žurnalo „Cosmopolitan“ vyr. redaktorės pavaduotoja Rosita Rastauskienė, pasakodama apie paramos „Už gyvenimą!“ koncertą, kurio metu bus apdovanotos „Jauna Žavi Veikli 2009“ nugalėtojos.

Visos lėšos, gautos iš parduotų paramos koncerto „Už gyvenimą!“ bilietų ir paaukotos per patį koncertą bus perduotos vėžiu sergančius vaikus globojančiam labdaros ir paramos fondui „Mamų unija“. Apdovanojimų „Jauna Žavi Veikli 2009“ teikimas bus ryškus paramos koncerto „Už gyvenimą!“ akcentas.

Šauniausias Lietuvos moteris žurnalo skaitytojos rinko tris mėnesius: nuo 2009 metų lapkričio iki 2010-ųjų sausio pabaigos. Laikantis nuostatos, kad jauna reiškia ne tik amžių, žavi — ne tik išvaizdą, veikli — ne tik šuolius karjeros laiptais ir dalyvavimą visuose TV projektuose, į devynias nominacijas buvo pasiūlyta per 150 šauniausių Lietuvos moterų.

Apdovanojimų „Jauna Žavi Veikli 2009“ laureatės:

JŽV 2009 metų debiutas — Šorena Džaniašvili
JŽV 2009 metų scenos atradimas — Justė Arlauskaitė-Jazzu
JŽV 2009 metų TV veidas — Rūta Mikelkevičiūtė
JŽV 2009 metų rekordas — Simona Krupeckaitė
JŽV 2009 metų plunksna — Daiva Vaitkevičiūtė
JŽV 2009 metų balsas — Nomeda Marčėnaitė
JŽV 2009 metų angelas sargas — Edita Mildažytė
JŽV 2009 metų idėja — Anželika Cholina
„Jauna Žavi Veikli 2009“ — Šorena Džaniašvili

Laikydamasi tradicijos, tik apdovanojimų teikimo metu „Cosmopolitan“ redakcija paskelbs nominacijos „Jaunas Žavus Veiklus 2009“ laimėtoją. Ankstesniais metais šį titulą yra pelnę Mantas Jankavičius, Deivis, Marius Jampolskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją