„Man poch..., tu supranti, ar ne, aš į nesąmoningus klausimus neatsakinėju“, – DELFI paklaustas, kodėl renkasi kontrabandines cigaretes pareiškė atlikėjas.

Traukiantis dūmą Radžis buvo užfiksuotas prie Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo, kuriame buvo nagrinėjama jam iškelta administracinio teisės pažeidimo byla dėl „zaporožiečio“ vairavimo neturint tam teisės.

Paklaustas, kodėl nepalaiko Lietuvos ekonomikos ir renkasi kontrabandines cigaretes „Fest“, dainininkas iš karto suirzo ir pareiškė: „O koks jūsų reikalas?“. Paklausus, iš kur įsigyja cigarečių, Radžis iš pradžių ėmė aiškinti, jog jas perka parduotuvėje. „Iš Lietuvos parduotuvės perku“, – atkirto jis, teisme gyręsis, kad turi pakankamai pinigų ir galįs sumokėti baudą.

Patikinus, kad ant cigarečių pakelio yra ne lietuviška, o baltarusiška banderolė, Radžis susinervino ir padėjo telefono ragelį.

Cigaretės „Fest“, kurias rūkė Radžis, yra vienos populiariausių tarp kontrabandininkų. Jos turgavietėse pas nelegalius prekeivius kainuoja apie 4-5 litus.

Apklausų duomenimis, kontrabandines cigaretes rūko apie trečdalis Lietuvos gyventojų.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)