Vilniaus apygardos teismo nuosprendis įsiteisėjo nuo jo paskelbimo, todėl R. Šarkienė privalės pusę metų nuo 22 iki 6 val. būti namuose bei įsidarbinti arba užsiregistruoti Darbo biržoje.

Nusprendęs sumažinti neturtinės žalos atlyginimą V. Juozapaičiui teismas atsižvelgė į bylos aplinkybes ir nuteistosios turtinę padėtį. Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas iš Radžio gerbėjos buvo priteisęs 10 tūkst. Lt.

R. Šarkienė savo kaltės nepripažino ir bylą nagrinėjant apeliacine tvarka net ašaromis bandė graudinti teisėjus. Ji aiškino, jog yra nekalta ir prašė bylą nutraukti.

„Didžiausias emocinis šokas buvo dėl to, kad buvo grasinta mano šeimos nariams ir kad tuo metu, kai gavau žinutę, šalia nebuvo nepilnametės dukros“, - Vilniaus apygardos teisme prisipažino V. Juozapaitis.

„Norim pasakyti, neturėjot problemų, jų bus. Mes gi jus įspėjome!!! Ar jums neatrodo, kad ilgai gyvenat? (...) Tai buvo paskutinis įspėjimas, duodu laiko džiaugtis gyvenimu, jeigu nori turėti šeimą, o ne karstus. Čia ne juokai, ponas soliste, mes jus stebime“, - teismas konstatavo, kad grasinančią SMS žinutę atsiuntė R. Šarkienė.

„Tą nelemtą vakarą buvau LNK „Žvaigždžių duetų“ filmavime ir mane, pusiau čigonę, kaip ir Radži augusią vaikų namuose, kai kurios pono Juozapaičio pastabos, skirtos šiam jaunam atlikėjui, įskaudino“, – žurnalistams yra sakiusi moteris.

„Vaikų globos namų yra daug Lietuvoje, tačiau aš tikiuosi, kad bent šioje įstaigoje bus atkreiptas dėmesys į tokį vaikų auklėjimą ir kiti globotiniai, auklėtojai ar tie, kurie šioje situacijoje nemato nieko blogo, padarys išvadas“, - V. Juozapaitis yra žadėjęs iš R. Šarkienės priteistus pinigus paaukoti Panevėžio vaikų globos namams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją