Prieš porą mėnesių kalta dėl grasinimo nužudyti nuteista ir V. Juozapaičiui 10 tūkst. Lt neturtinės žalos atlyginimą sumokėti turinti R. Šarkienė nesutinka su Vilniaus miesto pirmojo apylinkės teismo nuosprendžiu ir jos apeliacinį skundą nagrinėsiančio Vilniaus apygardos teismo prašo paskelbti išteisinamąjį nuosprendį.

R. Šarkienės apeliacinį skundą antradienį turėjo nagrinėti trijų Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėjų kolegija, tačiau moteris į posėdį atvyko be advokato – atsisakiusi anksčiau ją gynusio teisininko, moteris tikisi, kad teismas pasirūpins, jog ją gins valstybės paskirtas gynėjas, todėl bylos nagrinėjimas buvo atidėtas.

Ant kaklo juostelę su užrašu „PRESS“ pasikabinusi R. Šarkienė žurnalistams aiškino, kad apie savo bylą jau yra papasakojusi užsienio žiniasklaidos atstovams. „Ir toliau netylėsiu, visi turi žinoti, kad esu nuteista nepagrįstai“, - po posėdžio aiškino Radžio gerbėja.

Ji tikino, kad likus kelioms dienoms iki posėdžio telefonu sulaukė grasinimų – esą jai blogai baigsis, jog nusprendė apskųsti pirmosios instancijos teismo nuosprendį.

„Ketinu kreiptis į prokuratūrą, tegul ištiria, kam yra nenaudinga, jog toliau tęsiu kovą“, - sakė R. Šarkienė.

„Nesu kalta, niekam gyvenime negrasinau, kodėl man yra uždrausta nuo 22 iki 6 val. išeiti iš namų? – lig šiol su paskirtu nuosprendžiu susitaikyti negalinti moteris viliasi, kad apeliacinį skundą išnagrinėjęs teismas jai paskelbs išteisinamąjį nuosprendį. – Niekas nepagalvoja, kiek man ši istorija kainavo nervų, dėl to net regėjimas pablogėjo“.

R. Šarkienė aiškino, kad policijos pareigūnams buvo prisipažinusi, jog V. Juozapaičiui išsiuntė grasinančią SMS žinutę, tačiau esą tik todėl, kad „policininkai prašė ir žadėjo iš karto bylą nutraukti“.

„Niekada neturėjau reikalų su policija, todėl net nepagalvojau, kad taip gali atsitikti, - sakė ji. – Kodėl niekas netyrė, ar aš esu sveika, juk galiu sakyti, jog esu Bridžit Bardo – ir ką, visi tuo tikės?“.

DELFI primena, kad R. Šarkienė buvo tris kartus keitusi parodymus – iš pradžių ji prisipažino, kad parašė grasinančią žinutę. Esą ji po vieno filmavimo paėmė draugės vaiko telefoną ir išsiuntė SMS žinutę, nes ją piktino „Žvaigždžių duetų-2“ komisijos pirmininko laidoma kritika apie jos mylimą dainininką.

„Norim pasakyti, neturėjot problemų, jų bus. Mes gi jus įspėjome!!! Ar jums neatrodo, kad ilgai gyvenat? (...) Tai buvo paskutinis įspėjimas, duodu laiko džiaugtis gyvenimu, jeigu nori turėti šeimą, o ne karstus. Čia ne juokai, ponas soliste, mes jus stebime“, - buvo rašoma SMS žinutėje.

V. Juozapaitis „Žvaigždžių duetuose-2“ buvo kritikavęs Radžį, o tai papiktino ištikimą jo gerbėją R. Šarkienę.

„Tą nelemtą vakarą buvau LNK „Žvaigždžių duetų" filmavime ir mane, pusiau čigonę, kaip ir Radži augusią vaikų namuose, kai kurios pono Juozapaičio pastabos, skirtos šiam jaunam atlikėjui, įskaudino“, – žurnalistams yra sakiusi moteris.

„Vaikų globos namų yra daug Lietuvoje, tačiau aš tikiuosi, kad bent šioje įstaigoje bus atkreiptas dėmesys į tokį vaikų auklėjimą ir kiti globotiniai, auklėtojai ar tie, kurie šioje situacijoje nemato nieko blogo, padarys išvadas“, - V. Juozapaitis yra žadėjęs iš R. Šarkienės priteistus pinigus paaukoti Panevėžio vaikų globos namams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją