Išskirtinėse vietose, prie pat scenos, grupės pasirodymu mėgavosi ir burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė su mylimuoju bei jų draugė dainininkė Mia. Drauge su būriu lietuvaičių, žinomi veidai šėlo viso koncerto metu, o vėliau buvo pakviesti ir į gandais apipintas „Rammstein“ dūzges.

Seniai yra žinoma, kad po pasirodymo „Rammstein“ į savo dūzges pasikviečia būrį vietinių merginų. Tačiau kaip atrodo tie vakarėliai ir kaip iš tiesų linksminasi žvaigždės - iki šiol lieka didelis klaustukas.

DELFI pavyko išsiaiškinti, kad „Rammstein“ grupės dūzgėmis bei jose dalyvavusiomis merginomis šį kartą pasirūpino ne kas kitas, o E. Vaitkevičė ir jos mylimasis L. Fergizas. „Laimo geras draugas yra apsaugos viršininkas, kuris ir parūpino mums daug kvietimų. Mes pasikvietėme būrį savo draugių, kurios panoro gerai praleisti vakarą su pasaulinio garso žvaigždėmis“, - teigė Eglija, kuri drauge su mylimuoju taip pat dalyvavo vakarėlyje.

Tarp dūzgėse dalyvavusių merginų buvo ir dainininkė Mia. Anot Eglijos, per „Rammstein“ koncertą Mia būtų mielai lipusi ant scenos ir drauge su atlikėjais šėlusi viso pasirodymo metu. Todėl pakviesta praleisti vakaro su savo dievaičiais, Mia net neabejojusi sutiko.

Pasiteiravus, kaip vyko provokuoti ir šokiruoti scenoje mėgstančių žvaigždžių vakarėlis, burlesko šokėja tikino, kad labai ramiai. „Vakarėlis buvo labai ramus. Jie buvo pavargę po tokio ilgo šou, todėl kažko ypatingo nevyko. Kalbėjomės, bendravom, šokom. Jie labai kultūringi ir paprasti žmonės, o jų susikurtas sceninis įvaizdis - visiškai skirtingas realybėje“, - stebino savo kalbomis Eglija.

Eglija Vaitkevičė ir grupės „Rammstein“ narys

Į klausimą, kaip jautėsi lietuvaitės, kurios vakarą leido su pasaulinio garso žvaigždėmis, ji teigė, kad merginos buvo labai laimingos. „Mes ir pasišokome ir pasilinksminome ir tikrai daugiau, nei patys grupės nariai, nes jie buvo labai nuvargę. Žinoma, merginos gavo ir autografų, kuo labai džiaugėsi“, - kalbėjo Eglija. Moteris pridūrė, jog žmonių požiūris į „Rammstein“ yra klaidus. „Jeigu jie scenoje imituoja sadomazochistines scenas, tai tikrai nereiškia, kad ir nulipę nuo scenos jie daro tą patį. Jie yra menininkai, todėl nereikia jų sceninio įvaizdžio tapatinti su jų tikromis asmenybėmis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)