Dainininkės šeštadienio rytą apsilankė prie Balsio ežero Vilniuje ir paplūdimyje plušėjo drauge su narais, kurie iš ežero dugno ištraukė daug įvairių radinių: nuo stiklo šukių iki neatkimštų alaus butelių.

"Esame neabejingos gamtai, mums svarbu, kad mus supanti aplinka būtų švari. Ne mažiau svarbu, kad keistųsi žmonių, atvykstančių į gamtą, mentalitetas. Būtų visiems kur kas geriau, jei mūsų aplinka nebūtų tokia užteršta. Nuvykusi prie ežero pastebėjau, kad nėra įrengta jokių šiukšliadėžių. Tai kur žmonėms dėti tai, kas liko po pasisėdėjimo? Tikrai ne kiekvienas bus sąmoningas ir namo neparsiveš", - naujienų portalui DELFI kalbėjo "ŠarkA" lyderė Kristina Ivanova.

Prie aplinką šeštadienį švarinusių prisijungė ir "Pinup Girls" merginos. Jos nė nežinojo apie "Darom".

"Pasirodo, šiandien akcija "Darom". Na mes su Ieva net nežinodamos prisijungėm prie jos ir surinkom visas kaimynų nuorūkas nuo savo pievelės, dar ir viena degančią nunešiau nekultūringai kaimynei, kuri jį numetė vos ne mums ant galvų pačiame rinkimo įkarštyje", - socialiniame tinkle savo bičiuliams rašė merginų grupės "Pinup Girls" narė Viktorija Sutkutė.

Akcijoje dalyvaujančios "Šarkos" - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)