Nuo ryškiosios advokatės Svetlanos Proninos iki solidžių verslininkų: naujausius E.Tatarinovos modelius apžiūrinėjo išskirtiniai svečiai. Jau tapo įprasta, kad pirmieji naujausių kolekcijų modelius įvertina E.Tatarinovos bičiuliai.

Taip ir šįkart – renginyje dalyvavo tik tie, kurie gavo asmeninius pakvietimus – eilinių mados gerbėjų nebuvo. Įvažiavimą į dvaro teritoriją visą laiką stebėjo keli apsaugos darbuotojai. Svečiams patiestas raudonas kilimas, o juo kulniavo tarsi į didžiausią pokylį išsiruošusios ponios.

Kukliausia šįkart pasirodė Genutė Žalienė, iš minios išsiskyrusi, nes pasirinko ne puošnią suknelę, o džinsus.

Išskirtiniai renginyje buvo ne tik svečiai, bet ir jų puokštės. Jų dizainerei atnešė beveik visi ir tarsi tarpusavyje varžėsi, kieno puokštėje yra daugiau dešimčių rožių.

Sakoma, kad gerų dalykų reikia palaukti. Taip ir E.Tatarinovos renginyje: organizatoriai pusantros valandos skyrė šampano ragavimui, svečių bendravimui.

Neįprastą erdvę kolekcijos pristatymui pasirinkusi E.Tatarinova svečius susodino trijose dvaro salėse – tokiu maršrutu žingsniavo ir naujos kolekcijos drabužius vilkinčios manekenės. Kviestinė publika į kiekvieną modelį reagavo plojimais.

Tačiau žvaigždžių spindesiu neapsiribojo tik publika. Podiumu žengė E.Tatarinovos mūzos Asta Valentaitė ir Danguolė Stachura. Modeliu šiemet pakviesta ir Šveicarijos milijonieriaus žmonos Violetos Campanos dukra Gintarė.

Užkulisiuose sukiojosi buvusi manekenė, o dabar – aplinkos dizainerė Renata Mikailionytė. Moteris buvo atsakinga už sklandų modelių darbą.

Podiumu kartą pražingsniavo ir pati R.Mikailionytė.

Tiesa, finalinį modelį demonstruoti patikėta A.Valentaitei. Kitaip, nei įprasta, tai nebuvo nuotakos suknelė, o veikiau derinys juodajai našlei.
Iškart po pristatymo dauguma išsipuošusių svečių grįžo į dvaro kiemą, kur vakarėlį pratęsė dainininkė Jazzu.

Tai – jau šeštoji E.Tatarinovos kurta kolekcija.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)