Anglų kalbos pamokas „šarkos" lanko ne dėl to, kad visai nemokėtų šios kalbos. Kaip DELFI sakė K. Ivanova, visas triūsas - vardan tobulumo.

„Taip, tai tiesa. Kadangi visos trys „šarkos" ir dar dvi merginos, kurias noriu išlaikyti paslaptyje, įkūnysim „Spice Girls", absoliučiai kasdien repetuojame specialiam pasirodymui. Ir tai ne tik choreografija, bet ir anglų kalbos pamokos, norime atlikti dainą „Stop right now" kiek įmanoma švariau, kad būtumėm kuo panašesnės į „Spice Girls". Didelių problemų dėl anglų kalbos neturime, juk nesame beraštės kokios ar bemokslės, mokykloje visos mokėmės anglų kalbą, bet kaip lietuviškai teisingai tariam, kirčius dedame, taip ir angliškai norime kuo tiksliau viską atlikti. Televizijoje angliškai dainuosime pirmą kartą", - DELFI pasakojo „ŠarkA" vedlė K. Ivanova.

Tam, kad būtų kuo panašesnės į legendinės grupės atlikėjas, „ŠarkA" siuvasi ir kostiumus - kiekvienai bus sukurtas toks įvaizdis, kad atitiktų vieną iš „Spice Girls".

Kaip merginos su nauja nare ruošiasi koncertui:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)