Romantiškoji parketo pora šeštadienio vakarą 19.00 val. tiesioginėje „Šok su manimi“ transliacijoje pademonstruos rumbą.

„Rumba – meilės šokis, – be užuolankų kalba Mindaugas. – Galvodami apie šio vakaro laidos pasirodymą turėjome du pasirinkimus – kurstyti aistrą arba sukurti gražią, trapią ir šiek tiek skausmingą istoriją. Nusprendėme suvirpinti žiūrovų širdis – pasirinkome jausmingąją versiją. Tačiau vien taisyklingai išmokti šokių žingsnelius nepakanka, dar reikia įsijausti į kuriamus personažus ir sugebėti perteikti emocijas. Paaiškėjo, kad tai ne taip paprasta“, – kalba M. Rainys.

„Šok su manimi“ dalyvis tęsia mintį, kad tai, ką pora šį vakarą pademonstruos ant parketo, patyrė toli gražu ne kiekvienas, todėl į pagalbą ir buvo pasitelkta nostalgiška fotosesija.

„Prie mūsų pasiruošimo prisidėjo daugybė žmonių. Dėkojame jiems. Dabar belieka tik gerai sušokti! – entuziazmo neslepia Mindaugas. – Žinoma, kad savo šokį jau kai kam paskyriau... Tikimės, kad žvarbų rudenį mūsų pasirodymas sušildys TV3 žiūrovus ir privers prisiminti pačius artimiausius žmones“, – šeštadienio vakarą 19.00 val. „Šok su manimi“ kviečia įsijungti Mindaugas ir Milana.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)