Į teismo posėdį atvykę drauge su advokatais, Tina ir Mino buvo pasodinti prie bendro stalo vienas prieš kitą. Vos K. Navickaitei-Tinai prisėdus prie stalo, Mino pasiteiravo, ar reikės posėdžio metu žiūrėti vienam į kitą.

Posėdį pradėjęs teisėjas buvusiems mylimiesiems pasiūlė susitaikyti. Tam pritarė Tinos advokatė. Esą ir taip šioje istorijoje būta daug kariavimo.

"Mūsų pasiūlymas atsakovui yra žinomas, kažkokį kompromisą gal ir rasim", - kalbėjo Tinos atstovė.

"Aš tą pasiūlymą mačiau. Jis yra visiškai nepriimtinas, nes kiek suvokiau, jis - reikalaujantis paneigti tas pozicijas, tą tiesą, kurios aš ir laikausi dėl to, su kuo susijusi pagrindinė byla. Manau, kad viešai niekaip nešmeižiau konkretaus asmens. Tik pasakodamas savo atsitikusią istoriją, neįvardindamas vardų ir pavardžių, niekada nevartodamas asmens ižeidžiančio žodžio. Turiu teisę... Manęs klausė žurnalistai, turėjau teisę pasakoti savo istoriją, o prašyme reikalaujama paneigti savo žodžius, prieštarauti savo tiesai. <...> jis yra visiškai nepriimtinas", - apie Tinos siūlymą taikytis kalbėjo M. Mickevičius-Mino.

Pasiūlymas taikytis buvo atsiųstas likus valandai iki posėdžio Mino advokatui elektroniniu paštu, todėl atlikėjas paprašė laiko su juo susipažinti po to, kai teisėjas pasiteiravo, ar dainininkas ketina bylinėtis toliau.

Klausiamas, kaip vertina užsitęsusį procesą, naujienų portalui DELFI M. Mickevičius-Mino pasakojo, jog gražiuoju su Kristina tartis bandė ne kartą, tačiau nepavyko. Dainininkas sakė besijaučiąs nepatogiai, kai teismo salėje jį fotografuoja, nes nesijaučia esąs žvaigžde.

„Tai labai sunku ne tiek man, kiek mano šeimai. Daug kartų buvo prašoma Tinos susitarti, neviešinti detalių... Atrodytų, turėtų viskas būti daug paprasčiau. Ji niekada su tuo nesutiko, nors iš pradžių buvo keli pažadai, kad taip bus. Visa tai virsdavo į netiesą. Ji niekada nieko nesutiko pasirašyti ir baigti tos istorijos. Esu kaltinamas dėl to, kad ieškau teisybės“, – kalbėjo M. Mickevičius-Mino.

Kaip buvo suformuluotas pasiūlymas taikytis, M. Mickevičius-Mino sakė negalįs atskleisti, tačiau dar sykį pabrėžė, jog jis – nepriimtinas.

„Nesijaučiu kaltas, nesu kaltas. Jeigu manęs žurnalistai klausia, aš pasakoju savo istoriją. Iki šiol teigiu, kad jokio šmeižto tam asmeniui nesu pasakęs“, – kalbėjo jis.

Kitas bylos nagrinėjimo posėdis nukeltas rugsėjui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)