Nuo E. Vitulskienės ir A. Butkaus sėkmės priklausys, ar po mėnesio į Lietuvą sugrįšiantis Merūnas dalyvaus šokių projekte. E. Vitulskienė vyrą pavaduos keturiose laidose - jeigu per kurią nors iškris, Merūnui televizijoje šokti nebeteks.

Šį sekmadienį - pirmasis Erikos išbandymas. Prieš gerą mėnesį repetuoti su A. Butkumi pradėjusi Erika pirmajam pasirodymui pasirinko romantiškąją rumbą. Efektui sustiprinti Erika pasipuošė dailia, raudonos spalvos suknele. Užkulisiuose savo eilės laukdama E. Vitulskienė patikino, kad iš visų jėgų stengsis išsaugoti vyrui vietą šokių projekte.

Tiesioginio eterio metu buvo susisiekta ir su kaip tik į oro uostą keliaujančiu Merūnu. Šis perdavė linkėjimus TV žiūrovams ir tvirtino tikįs žmonos jėgomis. „Aš su tavimi", - kelis kartus žmonai prieš visą Lietuvą pakartojo M. Vitulskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)