M. Vitulskis į Bilbao ketina išvykti rugsėjo devintą. Operos solistas, dar besiderėdamas dėl dalyvavimo projekte, šou kūrėjus įspėjo, jog jam reikės mėnesiui išvykti. Leidimas išvykti buvo viena iš sąlygų, dėl kurių M. Vitulskis sutiko dalyvauti „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

Paaiškėjo, jog nuo rugsėjo devintosios iki spalio devintosios M. Vitulskį ir jo partnerę I. Žilienę ant parketo pakeis Merūno sutuoktinė Erika Vitulskienė. Žinoma moteris pernai dalyvavo LNK šokių projekte, todėl suktis ant parketo prieš TV kameras jai nėra naujiena. E. Vitulskienė šokių aikštelėje pasirodys su projekto vedėju Andriumi Butkumi. Tiesa, jis praėjusį sezoną buvo Erikos partneris.

„Taip, tai yra tiesa. Jie mane keis, nes kitaip neišeina. Tai nebuvo mano kaprizas, man reikia išvykti. Tik su šia sąlyga sutikau dalyvauti projekte. Erika su Andriumi vietoje mūsų pasirodys keturiose laidose. Jeigu jie iš projekto neiškris, sugrįžęs šoksiu. Jeigu iškris, su Ieva sugrįžti jau nebegalėsime“, – DELFI kalbėjo M. Vitulskis.

Atlikėjo skrydis į Ispaniją – rugsėjo devintą. Merūnas į Lietuvą sugrįš lygiai po mėnesio – spalio devintą.

Kas nuo rugsėjo devintosios mėnesį laiko ves „Kviečiu šokti“ vietoje Andriaus Butkaus drauge su Rūta Mikelkevičiūte, kol kas neaišku. Projekto kūrėjai apie permainas vos prasidėjus šou kalba nenoriai.

Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)