D. Bosas įsitikinusi, jog kai kam šiųmetė jų eglutė pasirodys neskoninga ar perkrauta, tačiau dėl to nesisieloja. Kaip pati pasakojo, puošimo „darbus“ patikėjo vaikams, o jie puošė taip, kaip jiems atrodė tinkama.

„Aš pati prisimenu ir savo vaikystę, kai puošimas tapdavo atrakcija. Imdavome kiekvieną žaislą į rankas, apžiūrinėdavome. Kartais vaikams žaisliukai iškrenta iš rankų ir sudūžta, tačiau tai – neatsiejama puošimo dalis“, – DELFI pasakojo ji.

D. Bosas sakė, jog jų Kalėdų žaliaskarė – ne stilinga prekybos centro eglė, o jauki namų eglutė, puošta vaikų.

„Ji – įvairi. Kas kam buvo gražu, tas tą ir kabino. Niekas nežiūrėjo nei stilistikos, nei spalvų. Kadangi eglutė skirta vaikams, jiems patinka, kad žybsėtų kuo daugiau lempelių, mirgėtų daug spalvų, kabėtų daug įvairių žaisliukų, gal net ir nestilingų, bet jiems labai mielų“, – pasakojo ji.

Paklausta, ar eglė puošta dabartiniais, ar senoviniais žaisliukais, Palangoje gyvenanti moteris atskleidė, jog papuošalai – tokie, kokių gali įsigyti kiekvievas bet kuriame prekybos centre. Moteriai gražiausiai senoviniai žaisliukai. Ateityje jų D. Bosas žada ieškoti tėvų namuose.

Kalėdų Dainos ir Antano Bosų eglutė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją