„Jubiliejų atšvenčiau šauniai. Pirmą kartą supratau, kad siurprizų žmonės gali padaryti ir krizės metu“, - puikiai nusiteikusi kalbėjo L. Tamulytė. Jubiliatė pasakojo, kad draugai ją nustebino dar gimtadienio išvakarėse netikėtu skambučiu ir prašymu išeiti į lauką.

„Kai atsibundi dėl šalia tavo namo šaudančių fejerverkų ir aplink klykaujančių žmonių su tortu ir žvakutėmis bei balionais... Taigi pirmąsias 13-os dienos minutes sutikau stovėdama su pižama lauke“, - šypsojosi atlikėja ir pridūrė, kad išties pasijuto mylima.

Dar prieš išvykdama į Egiptą atostogų, Laima savo draugams išsiuntė trumpąsias žinutes, kuriose bičiulių paprašė pranešti, ar norės pasveikinti jubiliatę ir ją aplankyti. Dainininkė nustebo nesulaukusi jokio bičiulių atsakymo.

„Na išsiunčiau, kad suspėčiau pasiruošti, bet atsakymo negavau. Pagalvojau, ar čia visi dirba, ar kaip“, - sakė ji.

Paklausta, kokių dovanų sulaukė 30-ąjį jubiliejų šventusi L. Tamulytė, atlikėja džiaugėsi sulaukusi ne tik gėlių, bet ir deimantų bei Swarovski. „Nu čia kaip visada, čia viskas yra normalu. Gavau ir laimę nešančių drambliukų, dovanų čekių bei SPA centro kuponų, galėsiu apsipirkti ir pailsėti, „pasimasažinti“, - džiaugėsi L. Tamulytė.

Dainininkė pasakojo labai mėgstanti ne puokštes, o gyvas gėles, tą žinodami draugai atlikėjai dovanojo įvairių augalų, kurie L. Tamulytę turėtų džiuginti ne vienerius metus.

„Dabar namie pilna visokių palmių, kaktusų ir panašių dalykų“, - džiaugėsi dainininkė ir prisiminė, kad visą antradienio dieną į jos mobilųjį plaukė šimtai sveikinimų jubiliejaus proga.

„Pasijutau iš tikrųjų, kad viskas tvarkoj. O didžiausias netikėtumas buvo, kai draugai pasake: „Ar tu žinai, kad visa Lietuva žino, kad antradienį – tavo gimtadienis“? Iš pradžių nieko nesupratau, tačiau vėliau draugai parodė kai kuriuos žurnalus, kuriuose buvo parašyta, kad antradienį švęsiu gimtadienį“, - juokėsi L. Tamulytė.

„Pirmą kartą, tai yra pirmi metai, kai mano nuotrauka įdėta ir parašyta, kad švęsiu gimtadienį, čia „tipo“ žvaigždė aš“, - kvatojo dainininkė.

Gimtadienį minėjusi Laima atviravo, kad vaišes šventei pirko turguje. „Visokių dešryčių, mėsyčių pirkau, gaminau baltą mišrainę, vieno kąsnio sumuštinukus ir kimštus kiaušinius. Aš žinau, kad už mane skaniau niekas nepagamins“, - linksmai plepėjo L. Tamulytė ir prasitarė, kad vaišėms išleido tik 200 litų. „Čia krizinis gimtadienis“, - pridūrė.

Pasakodama apie savo jubiliejų, Laima netikėtai prasitarė apie jos mylimojo, tolimųjų reisų vairotojo, trimis metais jaunesnio Gedimino Stončiaus staigmeną. Nuo antradienio dainininkės ranką puošia sužadietuvių žiedelis.

„Nu buvo kai kas, bet nesakysiu niekam kol kas. Tylėsiu kaip kapas“, - juokėsi dar antradienį sužadėtine tapusi L. Tamulytė.

„Mano žmogui tai yra labai svarbu, o man šis dalykas yra dar svarbiau. Nenoriu, kad žmonės galvotų, kad iš to aš darau sau reklamą. Tai yra labai brangu“, - atviravo ji ir pridūrė tikinti, kad žiniasklaida gerbs jos bei sužadėtinio privatumą ir apie įsimintiniausius gyvenimo momentus nekamantinės.

Paklausta, ar jau planuoja ir vestuves, dainininkė patikino, kad artimiausiu metu jungtuvių ceremonijos neplanuoja. „Dabar kaip Viktorija Mauručaitė, aš lauksiu dešimt metų“, - juokėsi sužadėtinės statusu besidžiaugianti Laima.

„Iš tiesų pažiūrėsim, kaip čia viskas bus, bet kol kas tai labai smagu, miela ir malonu. Tai jau buvo kažkas tokio. Buvo mintis tokia šovus į galvą, kad Gediminas galėtų tai padaryti, bet pamiršau visiškai. Niekuomet jam nedariau spaudimo dėl sužadėtuvių, tai tubūt dėl to viskas taip šauniai ir natūraliai išėjo“, - prisiminimais dalijosi L. Tamulytė.

Pora susipažino prieš dešimt metų, dar studijų metais, Valentino dienos išvakarėse. Dainininkei Gediminas jau kurį laiką buvo kritęs į akį, tačiau vyras į Laimą nekreipė jokio dėmesio.

Drauge su kolegėmis L. Tamulytė piešė meilės dienai skirtus atvirukus ir klijavo juos prie joms patikusių vaikinų durų. Savąjį atviruką Laima nusiuntė Gediminui ir jau Valentino dienos vakarėlyje jiedu čiulbėjo it balandėliai.

Lygiai prieš metus L. Tamulytė žiniasklaidai tvirtino, kad vedybos ir motinystė gyvenime turi ateiti natūraliai. Pirmas žingsnis šeiminio gyvenimo link - sužadėtuvės - jau žengtas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją