Po konfliktų dėl „Yvos“ uždarymo „Šarkai“ ir N.Bunkei teko puoštis drauge

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje vilkėdama efektingą vieno garsiausių Lietuvos dizainerių Juozo Statkevičiaus kurtą suknelę į sceną žengė ir Natalija Bunkė. Nors renginio organizatoriai ceremonijos metu grupę „Šarka“ (buvusi „Yva“ - aut. past.) ir N. Bunkę pasodino atokiau vienas nuo kitų, atskirais persirengimo kambariais nepasirūpino. Regis, problėmų dėl to merginoms nekilo, nes ir Natalija, ir „Šarkos“ pasirodymams puošėsi vienoje keliems atlikėjams skirtoje erdvėję.

Neaišku, ar būtent dėl šalia buvusios Natalijos „Šarkos“ iš užkulisių į salę išėjo anksčiau, tačiau N. Bunkė prieš veidrodį gražinosi beveik iki pat renginio pradžios.
Įvaizdį keisti nusprendusi N. Bunkė nuo šiol – dar viena J. Statkevičiaus klientė.

Nesutarimų tarp „Šarkų“ ir N. Bunkės kilo po to, kai Natalija didžiausiam ir populiariausiam Lietuvoje naujienų portalui DELFI papasakojo uždaranti „Yvą“ ir apie tokio sprendimo priežastis.

Užkluptas fotografų su mylimąja aktorius G.Savickas susidrovėjo

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusių M.A.M.A. apdovanojimų užkulisiuose veiksmas kunkuliavo jau nuo ryto, tačiau vakare puoštis ypatingiems pasirodymams čia rinkosi būriai įžymybių. Tarp jų buvo ir aktorius Giedrius Savickas. Tiesa, ne vienas. Į areną Giedrių atlydėjo mylimoji, Olandijoje studijuojanti Morta.

Nors dar praeitų metų pavasarį žinomas aktorius savo širdies draugę pristatė ir žiniasklaidai bei pasakojo jausmus jai puoselėjantis jau kurį laiką, dar iki šiol fotografuojami drauge jiedu jaučiasi nedrąsiai.

R. Rudokas džiaugėsi K.Voropaj draugija

Į Kauno „Žalgirio“ areną aktorių Ramūną Rudoką atlydėjo šokėja Katerina Voropaj. Ir nors žiniasklaidai apie savo santykius jiedu nėra pasakoję, jau nebe pirmas kartas, kai laiką leidžiantys drauge jie įamžinami fotografų. Žinomo aktoriaus ir šokėjos draugystė į viešumą iškilo praeitų metų vasarą, kai jiedu ilsėjosi Palangoje. R. Rudoką atlydėjusi K. Voropaj draugiją aktoriui palaikė ir persirengimo patalpoje.

Galiūno Ž.Savicko žmona pakeitė įvaizdį

Galiūno Žydrūno Savicko sutuoktinė Jurgita ne vienerius metus puoselėjo šviesius plaukus. Šviesiaplaukė ji pozavo pikantiškose fotosesijose, šviesiplaukė žengė prie altoriaus. M.A.M.A. apdovanojimuose ji pasirodė radikaliai pakeitusi šukuoseną. Atsisveikinusi su šviesiaplaukės įvaizdžiu Jurgita mėgaujasi sodria tamsia plaukų spalva.

Formą po gimdymo atgavusi K.Krysko-Skambinė – vėl scenoje

DELFI šią savaitę skelbė apie vienam vakarui atsikuriančią merginų grupę „69 danguje”. M.A.M.A. apdovanojimų scenoje pasirodė visos grupės narės – Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva ir Karina Krysko-Skambinė. Tuo metu, kai Goda, Nijolė ir Ingrida jau buvo pasiruošusios pasirodymui, Karina, namuose palikusi praeitų metų vvasaros pabaigoje gimusį sūnų Majų, į areną atvyko paskutinioji. Tačiau tai nesukliudė atlikėjai atrodyti nepriekaištingai.

D.Bosas ir šįkart papuošė J. Statkevičius

Sekmadienį į M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją atvyko Daina ir Antanas Bosai. Pora, kaip visuomet, atrodė efektingai. Prie juodo kostiumėlio dizaineris Juozas Statkevičius poiai Dainai priderino raudonus aukštakulnius ir raudonas odines pirštines. Fotografuojama užkulisiuose D. Bosas kuklinosi sakydama esanti ne žvaigždė.

Raudonas kilimas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją