Mados guru rūpinosi ne tik dainininkių, bet ir tarptautinį konkursą vedančios J. Jurkutės garderobu. Gražuolę viso konkurso metu puošė net 12 Juozo Statkevičiaus suknelių.

Kaip teigė vienas festivalio organizatorių Gintaras Tubelis, antroji konkurso diena O. Kolobovaitei ir V. Matačiūnaitei buvo itin sėkminga. Merginos buvo pasipuošusios ilgomis baltomis suknelėmis, duetu atliko Rositos Čivilytės dainą „Dainų daina“.

Po šio pasirodymo balsingosios lietuvaitės susilaukė ne tik žiūrovų, bet ir komisijos susižavėjimo.

„Po pasirodymo, ne tik publika pakilo iš savo vietų ir gausiomis ovacijomis išreiškė susižavėjimą merginų atlikimu, bet ir vienas komisijos narys nepatingėjo atsistoti ir drauge su publika išreiškė susižavėjimą jų talentu“, - pasakojo G. Tubelis.

Kaip yra žinoma, nors lietuvaitėms ir nepavyko užimti pirmųjų prizinių vietų, tačiau Gruzijoje dainininkių iš Lietuvos pasirodymas vis dėlto buvo vainikuotas nominacija.

Antrą konkurso dieną festivalyje pasirodžiusias dainininkes žiūrovai galės išvysti jau šiandien per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)