Pirmojoje "Mados infekcijos" dalyje tarp žiūrovų nebuvo matyti nei Manto Petruškevičiaus - Asta Valentaitė į Šiuolaikinio meno centrą atėjo viena, nei Ingos Stumbrienės - karštos šio festivalio gerbėjos, paprastai nepraleidžiančios nei vieno "Mados infekcijos" renginio.

Kaip visada išradingai pasipuošė Aleksandro Pogrebnojaus brolis Stasys - rankose jis laikė ne gėrimų taurę ar rankinę, o kvadratus.

Į kolegų darbus pasižvalgyti užsuko stilistė Austėja Jablonskytė - šįkart be mylimojo Jogailos Morkūno, Seržas Gandžiumianas, teatro kostiumų dailinininkė ir tapytoja Agnė Jagelavičiūtė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su bičiulių - žurnalisto Saugirdo Vaitulionio ir TV3 rinkodaros vadove Rimos Olberkytės-Stankus - kompanija. Madomis susidomėjo ir TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, kartu atsivedusi ir vaiką.

Modelis Ernesta Elzbergaitė su lietuviškomis madomis supažindino savo draugą Prince Allens iš Monako. Apie tai skaitykite ČIA.

Naujienų portale DELFI - festivalio svečių nuotraukų galerija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)