"Taip atrodo, kad viskas migloje. Dar dabar negaliu atsigauti ir nesuvokiu iki galo, kad tai įvyko. Esu žiauriai laiminga. Kai išgirdau apie tarpinius rezultatus, tai buvo kažkas tokio...", - DELFI kalbėjo Julija.

Viso projekto metu J. Jegorova sulaukdavo programėlės "Balsuok" vartotojų palaikymo, yra laimėjusi ne vieną naujienų portalo DELFI simpatijų prizą, tačiau "Lietuvos balso" dalyvės TV žiūrovų balsavimo rezultatai nedžiugindavo. Tačiau finalo metu J. Jegorovą nuo transliacijos pradžių žiūrovai palaikė labiau nei bet kurią kitą finalininkę.

"Žiūrovai turbūt taupė finalui. Kito paaiškinimo neturiu. O galbūt jiems visiems šovė į galvą mintis, kad reikia už mane balsuoti..." - šmaikštavo pagrindinį "Lietuvos balso" prizą - kontraktą su "Universal Music" ir kelionę į Niujorką laimėjusi projekto finalininkė.

Paklausta, kaip pakoreguos planus pergalė didžiausiame Lietuvoje muzikiniame TV projekte, Julija pasakojo, jog pirmasis žingsnelis jau žengtas sekmadienio vakarą.

"Tikiuosi, kad pamatai bus tvirtesni, nes aš visą gyvenimą noriu dainuoti, bandau save realizuoti muzikoje. Man tai - pirmas muzikinis šou, kuriame aš dalyvauju. Čia buvo nerealu. Aš laimėjau", - kalbėjo ji.

Pasiteiravus apie kontraktą su "Universal music", J. Jegorova sakė tiksliai nepamenanti sąlygų, tačiau kiek jai yra žinoma, kompanija padės atrasti jai tinkamiausią muzikos stilių.

"Tikėjausi, bet tikrai netikėjau. Viltis miršta paskutinė, o aš esu optimistė", - kalbėjo J. Jegorova.

"Lietuvos balso" nugalėtoja yra įsitikinusi, jog ilgam iš Lietuvos jai išvykti dėl laimėto kontrakto nereikės. Atlikėja sakė mylinti šalį, kurioje gyvena ir jos bei čia gyvenančių artimųjų ir draugų palikti neketinanti.

Pasiteiravus, kaip ketina švęsti pergalę, J. Jegorova juokavo, jog privalės surasti, kas galės parvairuoti jos automobilį į namus.

"Noriu pasišildyti jos spinduliuose", - pajuokavo į J. Jegorovos interviu įsijungusi jos mokytoja Violeta Tarasovienė.

"Aš ne nuo pat pirmos, bet turbūt nuo antros projekto laidos pradėjau tikėti Julija ir patikėjau, kad ji yra stipri. Tikėjomės, kad ji laimės. Nėra ko slėpti. Su ja dirbti nereikėjo, ji pati viską darė. Jai tiesiog duodavome patarimų, Julija į juos įsiklausydavo ir viskas eidavo kaip per sviestą. Ji pati dirbo", - kalbėjo V. Tarasovienė.

Violeta įsitikinusi, jog Julija ir Europoje turėtų būti pastebėta. Esą europiečiai ją laikytų egzotiška dėl išskirtinio balso.

"Net ir kai kurioms žvaigždėms ji galėtų nušluostyti nosį dainuodama Whitney Houston kūrinius", - neabejojo V. Tarasovienė.

Interneto komentarų autoriai dažnai priekaištauja Julijai dėl nelietuviškos jos pavardės, tačiau ir pati "Lietuvos balso" nugalėtoja, ir V. Tarasovienė it susitarusios tvirtino, jog šiame projekte buvo renkama ne Lietuvos pavardė, o balsas. Tuo metu pati Lietuvoje gimusi ir užaugusi Julija sakė nesureikšminanti atlikėjų pavardžių kilmės.

J. Jegorova "Lietuvos balso" superfinale - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)