Jaunavedžiams žengiant prie altoriaus, bažnyčioje dainavo atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Sielos sese A.Armoškaitės vadinama dainininkė atliko Adelės kūrinį „Make you feel my love“.

„Ši daina yra Agnės mėgstamiausia“, - užsiminė Jazzu, prisipažinusi, kad tokia proga dainuoti jaudinasi labiau, nei prieš koncertą. Marijonas Mikutavičius pradėjo vestuvių ceremoniją skaitydamas ištrauką iš Biblijos. Televizijos laidų vedėjas bei dainininkas padėjo rūpintis ir kitais vestuvių organizavimo reikalais, tačiau visu šventės planavimu užsiėmė pati nuotaka.

Visą dieną giedras oras šeštadienio vakarą apsiniaukė ir prapliupo lietus. Todėl jaunavedžiai sveikinimus priėmė ne lauke, bet bažnyčios parodų salėje. Tačiau pora tikino, kad lietus jiems nuotaikos nesugadino ir vestuvių planų nepakoregavo.

„Kai lyja per vestuves, vadinasi mes būsime turtingi. Nors mes jau esame turtingi, nes radome vienas kitą“, - šypsojosi laiminga nuotaka.

Paklausta, kodėl nutarė susituokti bažnyčioje, A.Grigaliūnienė atsakė, kad jai pagaliau subrendo. „O Nida yra mūsų meilės miestas“, - sakė ji.

Po vestuvių ceremonijos buvo pakrikštytas ir A.Grigaliūnienės sūnus iš pirmosios santuokos.

„Sūnų pakrikštyti norėjau jau seniai. Dabar krikščioniškai gyvensime visa šeima“, - DELFI prisipažino nuotaka.

A.Grigaliūnienė pasipuošė kuklia, tačiau žavinga šampano spalvos dizainerės Ramunės Piekautaitės kurta suknele. Antroje vestuvių dalyje nuotaka vilkėjo Kęstučio Rimdžiaus apdaru, kuris ir buvo stilisto dovana bičiulei vestuvių proga. Abu dizaineriai taip pat stebėjo tuoktuvių ceremoniją. Tarp kviestinių svečių buvo ir TV prodiuseris Rolandas Skaisgirys, menininkė Agnė Jagelavičiūtė, Rimas Šapauskas, Linas Kunigėlis, Beata Nicholson, Kęstutis Verslovas.

Beje, šeštadienio rytą vestuvių liudininkai Agnė ir Žygimantas Palubinskai bene pirmieji pasveikino jaunuosius Klaipėdos rajono laikraštyje. Įdėtame skelbime prie įsimylėjėlių nuotraukos buvo užrašas: "Dievas yra! Už Jus! Liudininkai."

Sveikinimas A.Armoškaitei ir S.Grigaliūnui

31-erių moteris ir bendraamžis jos išrinktasis pažįstami nuo vaikystės. Drauge jie lankė tą patį darželį, vėliau ir mokyklą.

A.Grigaliūnienei tai jau antroji santuoka. Jos ir futbolininko Deivido Šembero vedybiniai saitai oficialiai nutrūko prieš porą metų. Iš pirmosios santuokos, kuri truko dešimt metų, televizijos laidų vedėja augina sūnų Gabrielių.

Nuotraukų galerijoje akimirkos ir A.Armoškaitės ir S.Grigaliūno vestuvių ceremonijos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1030)