Tačiau tai nebuvo vienintelis žibantis dalykas - jau transliacijos pradžioje rodant pirmąjį graudų reportažą, R. Šakalytės akyse sužibo ašaros. Ašarų buvo ir daugiau - jausminguose vaizdo reportažuose iš misijos Siera Leonėje, kurioje dalyvavo ir viena mylimiausių eterio moterų R. Šakalytė.

Ne mažiau, nei renginio vedėja, tviskėjo ir publika, ir atlikėjai.

Pirmoji nustebinusi - atlikėja Mia, šiam vakarui pasirinkusi puikiai prie UNICEF spalvų derėjusį peruką ir įsijautusi į Lady Gagos vaidmenį bei pademonstravusi už pačios pop princesės neprastesnius vokalinius duomenis. Kita staigmena - retokai kartu koncertuojanti grupė „Skamp".

Puikiai pasirodė ir gerokai lietuvių kalbą patobulinusi Šorena Džaniašvili. Atlikėja televizijos žiūrovus ir labdaros renginio dalyvius pamalonino gruziniškomis melodijomis.

Publiką pakerėjo ir Rūtos Ščiogolevaitės gyvas pasirodymas. Jos dainos įdėmiai klausėsi salėje įsitaisęs sužadėtinis Rolandas.

UNICEF renginyje suspindo ir atlikėja Bjelle, atlikusi garsųjį Andriaus Mamontovo kūrinį „Saulės miestas".

DELFI primena, kad UNICEF organizacijos ir TV3 televizijos šou „Už kiekvieną vaiką“ tikslas - surinkti kuo daugiau lėšų paremti Siera Leonės vaikus. Pasak akcijos organizatorių, vos penki litai gali išgelbėti vieno vaiko gyvybę. Tuo įsitikino neseniai Siera Leonėje viešėję olimpiečiai Evaldas Petrauskas ir Jevgenijus Šuklinas. Drauge su sportininkais keliavo ir R. Šakalytė. TV žiūrovai kviesti aukoti telefonu ir internetu.

Aukoti pinigus ragino ir Aistė Pilvelytė, ir "Spice girls" virtusios "šarkos", "ŽAS", Martynas Levickis. Ir, regis, renginio koncepcija pasikviesti ryškiausias žvaigždes pasiteisino - vien aukojant telefonu surinkta daugiau, nei pusė milijono litų.

Portale DELFI - labdaringo vakaro akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)