„Šiuo metu esu Azerbaidžane. Džiaugiuosi, kad pavyko suderinti ir darbus, ir laisvalaikį. Turėjau progų apsižvalgyti“, – naujienų portalui DELFI pasakojo K. Ivanova, Azerbaidžane tvarkanti verslo reikalus.

Pasirodo, L. Mondeikaitė į projektą „ŠarkA“ pakviesta ne vienam kartui. Merginos neatmeta galimybės, jog prireikus, drauge su Liepa jos pasirodys ir koncertuose.

„Juk ne visada galime koncertuoti visos trys drauge. Štai kad ir šiandien, Kristina išvykusi. Kas žino, gal ji panirs į verslą ir nebedainuos su mumis ateityje? Pagalvojome, kodėl į projektą nepakviesti Liepos. Juk mūsų niekas nevaržo, galime drauge ką nors sugalvoti“, – DELFI kalbėjo G. Valaitytė.

Merginos fotosesijos metu buvo papuoštos ypatingu makiažu, vilkėjo nuotakų sukneles. G. Valaitytei – jau trečiasis kartas, kai ji vilkėjo vestuvinę suknelę.

DELFI paklausta, ar tikros tuoktuvės bus įmanomos, kai baltą vestuvinę suknelę ji ne kartą jau yra vilkėjusi anksčiau, mergina sakė, jog pasistengs padaryti viską, kad vestuvės būtų ypatingos.

„ŠarkA“ ir Liepa Mondeikaitė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)