Tiesa, poros vestuvės virto tikru detektyvu: Kauno Rotušėje pakabintame tvarkaraštyje tuoktuvės buvo numatytos 15 val. Tuo metu jų jau laukė muzikantai bei ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius. Tačiau N.Pareigytė ir R.Rukaitis neatvyko.
Santuokų sąraše - Nijolės Pareigytės ir Rimvydo Rukaičio pavardės

Žurnalistams 15 val. susisiekus su R.Rukaičiu, jis pasakojo, kad vestuves teko savaitei nukelti, tačiau priežasties nepaaiškino, teigdamas, jog šiuo metu yra susirinkime.

Į Kauno Rotušę pora atvyko penktos klasės juodu BMW markės automobiliu, jaunoji vilkėjo kuklią, trumpą, šviesią, nėščiosios pilvą pabrėžiančią suknelę, rankose laikė rausvą orchidėjų šakelę. Nuotakai buvo padaryta įmantri, bet elegantiška šukuosena. Jaunikis - klasikinį juodą kostiumą.

Visą kelią iki tuoktuvių vietos jaunuosius lydėjo apsauga, dangstė juos skėčiais, primindami Violetos ir Viliaus Tarasovų vestuves. Rotušės duris taip pat saugojo du apsaugos darbuotojai. Apsaugos darbuotojų ekipažas pasirodė likus maždaug pusvalandžiui iki ceremonijos pradžios.

Vestuvių ceremonija truko vos keletą minučių. N. Pareigytė pasirinko Rukaitienės pavardę. Sutuoktinius pasveikino tik artimiausi draugai ir giminės - Nijolės scenos kolegų nebuvo matyti.

Meilės istorija

Apie N.Pareigytės bei R.Rukaičio santykius DELFI paskelbė prieš metus.

Tai, kad ji laukiasi, N. Pareigytė oficialiai patvirtino gegužės 29 dieną. Tuomet ji pasakojo, jog sužinojusi džiugią žinią apsiverkė.

Nijolė Pareigytė ir Rimvydas Rukaitis
Tačiau apie žinomos moters nėštumą buvo žinoma kur kas anksčiau, nors jį po plėvesuojančiomis palaidinėmis N. Pareigytė vis bandydavo slėpti. Viename besilaukiančioms moterims skirtame koncerte dainininkė garsiai pasidžiaugė: „Svarbiausia, kad rytais nebepykina“.

Vasarą atlikėja daug koncertavo su atsikūrusia grupe „69 Danguje“, tačiau rudeniop grupės veikloje nebedalyvavo.

Apie įvyksiančias vestuves žinojo tik maža saujelė poros artimųjų. Net grupės „69 Danguje“ prodiuseris Egmontas Bžeskas bei jo mylimoji Reda Gikytė juokėsi, kad svarbiausias naujienas jie dažniau išgirsta iš DELFI, nei iš pačios Nijolės.

Kitų dainininkių pėdomis

Nijolė ir Rimvydas Rukaičiai, galima sakyti, pakartojo Godos Alijevos vestuvių scenarijų. Iš pradžių turėjusi tuoktis Kauno Rotušėje, apskutinę minutę Goda nusprendė ištekėti Birštono bažnyčioje, apie pasikeitusią vietą svečiams pranešusi trumpąja žinute prieš valandą iki tuoktuvių pradžios.

Karina Krysko-Skambinė ištekėjo taip pat slapta. Su savo vaiko tėvu Sauliumi Skambinu ji "susirašė" likus dienai iki sūnaus gimimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2334)