Išties įspūdingai atrodė J. Statkevičiaus mama Vanda, kuri DELFI prisipažino, kad aplinkiniai ją tąvakar tiesiog apibėrė komplimentais. Dizainerio mama prisipažino, kad Juozas prieš išeidamas liepė jai gražiai atrodyti.

Renginių organizatorė bei televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė rinkosi Kęstučio Rimdžiaus ansamblį. Televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė DELFI prisipažino, kad būti aprengtai J. Statkevičiaus drabužiais yra didelė garbė, tačiau turėti juos - prabanga. "Kol kas mes su vyru džiaugiamės tik jo nuostabiais kvepalais", - šypsojosi Livija.

Ilgametis J. Statkevičiaus modelis Aistė Jasaitytė taip pat atėjo apsirėdžiusi ne mados guru kurtais drabužiais. "Esu didelė Juozo gerbėja, tačiau šįvakar puošiausi atsižvelgdama į rudeniško oro sąlygas", - DELFI prisipažino A. Jasaitytė.

Ištikima J. Statkevičiaus gerbėja, verslininkė Daina Bosas su bičiule Daura Zenkevičiūte į renginį atėjo vilkėdamos taip pat kitų garsių dizainerių suknelėmis. "Namuose turiu daug Juozo kurtų vakarinių suknelių, kuriomis dažnai puošiuosi. Tačiau jos visos per daug prašmatnios ir išskirtinės, kad būtų galima vilkėti arenoje", - DELFI sakė D. Bosas. Žinoma verslininkė turi ilgametę tradiciją po kiekvieno J. Statkevičiaus mados pristatymo savo garderobą papildyti nauju dizainerio apdaru. Ne išimtis - ir šis vakaras.

Įsigyti naujausių J. Statkevičiaus kūrinių DELFI sakė ketinanti ir Ingrida Sabonienė. "Tam šįvakar su bičiuliais ir atvažiavome", - išdavė legendinio krepšininko žmona, ir pati ne kartą tapusi dizainerio modeliu.

Papildyti savo garderobą po madų pristatymo tikėjosi ir aktorė Jurgita Jurkutė-Širvaitė. Į renginį su vyru atėjusi jauna moteris prisipažino kol kas dar neturinti J. Statkevičiaus kurtų drabužių, tačiau, juokavo, po šio vakaro tokia klaida galbūt bus ištaisyta.

Bene garsiausio Lietuvos dizainerio madų pristatymo neaplenkė ne tik garsios damos, bet ir žinomi vyrai. Tarp jų - ir buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras su žmona, mados istorikas Aleksandras Vasiljevas, aktorius Vytautas Šapranauskas su drauge Ieva Stasiulevičiūte, Vytenis Pauliukatis, dainininkas Andrius Mamontovas, atėjęs į renginį su dukra.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymo akimirkos

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)