Į policiją I. Stumbrienė atvyko nešina pažyma. Tuo metu pareigūnė jos pasiteiravo, ar Stumbrų namuose yra įrengtas seifas ginklui laikyti. Seifą dar turės apžiūrėti ir pareigūnai, mat yra keliami tam tikri reikalavimai dėl ginklų laikymo. I. Stumbrienė į VPK užsukti turėtų dar ir pirmadienį.

Kokį šaunamąjį ginklą ketina laikyti namuose – pistoletą, revolverį ar medžioklinį šautuvą bei kam jo prireikė - naujienų portalui DELFI I. Stumbrienė papasakoti nepanoro. Esą tai – labai asmeniška.

„Tikrai nieko nesakysiu šiuo klausimu, tai yra labai asmeninis reikalas. Žinot, vienas mano įvaizdis yra suformuotas žiniasklaidos, o kitas įvaizdis – tikras“, – DELFI kalbėjo I. Stumbrienė, paklausta, kam puošniai ir stilingai moteriai, turinčiai sutuoktinį, prireikė šaunamojo ginklo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (556)