Dainininkė pasakojo, kad bandymas vaidinti laidos vedėją prieš veidrodį namuose gerokai skiriasi nuo tikrojo darbo. Urtė kol kas kuklinasi gerai nežinanti, kaip reikės dirbti, bet pirmieji filmavimai nei jos, nei prodiuserių dar nenuvylė, tiesa, suteikė daug juoko.

„Tai visada buvo mano maža slapta svajonė, - šypsojosi ji. – Labai vertinu tokią puikią galimybę mano, kaip dainininkės, populiarumui“.

Pasak Urtės, laidos pavadinimas jau garantuoja, kad jos formatas bus labai saldus. „Bus daug karamelės, daug braškių, viskas labai skaniai atrodys. Patiksliname, kad „Karamelinės naujienos“ narplios mūsų Lietuvos žvaigždžių gyvenimo peripetijas.

Esu saldumo mėgėja

U. Šilagalytė prisipažino, kad šios laidos formatas atitinka jos vidinę būseną. „Esu labai karameliška, saldumo mėgėja, kalbant ir apie santykius, ir apie gyvenimą. Man patinka į viską žvelgti šviesiau, saldžiau, linksmiau. Ne be reikalo kelyje pasipainiojo ir tos karamelinės naujienos. Mes būsime tokios gražios karamelinės pelenės“, - šypsojosi būsimos laidos vedėja.

Kaip žinia, gyvenimas mums pateikia ir ne itin saldžių ar ne labai skanių naujienų, o kaip gi naujoji laidos vedėja ketina jas pristatyti žiūrovams? Ramiu, besišypsančiu veidu?

„Į viską gyvenime reikia žiūrėti teigiamai“, - tikino ji. Net ir tam, kuris susilaužė koją? – paklausėme. „Net ir tam, kuris susilaužė koją. Galbūt taip jis išvengė kažkokios didesnės bėdos. Juk galėjo būti dar blogiau. Mes stengsimės žiūrėti su šypsena, su gera emocija ir tokiom bėdoms suteikti skanesnį atspalvį“, - išsisuko ji.

Pašnekovė kol kas nesitiki ir nesvajoja apie žurnalistinį darbą, kol kas jos dar neišvysime kalbinančios pašnekovų. Tačiau vėliau ji neatmeta galimybės išbandyti save ir tokiame amplua. Dainavimui šis darbas jai taip pat neturėtų trukdyti. Netrukus gerbėjams ji pristatys savo naujausią kūrinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)