J. Statkevičiui artimas šaltinis pasakojo, jog buvo remontuojamas jo butas, o penktadienio vakarą mados namuose Juozas susitiko su remonto ir statybos darbus minėtame bute organizavusiu asmeniu.

„Tarp jų įsiplieskė konfliktas. Jis buvo toks aštrus, kad statybininkas iškvietė policiją ir parašė pareiškimą. Priežastis – atsiskaitymas už padarytus darbus“, – DELFI pasakojo gerai informuotas šaltinis, tačiau įvardinti, ar kūrėjas ir statybininkas nesutarė dėl padarytų darbų kainos, o galbūt susiginčijo dėl kokybės, negalėjo.

Statybininkas policijos pareigūnams pasakojo, jog J. Statkevičius jį keikė ir įžeidinėjo.

„Į mados namus atvykę patruliai konflikto nenumalšino, todėl abu vyrai nuvyko į policijos komisariatą. J. Statkevičius parašė pareiškimą, tuo metu statybininkas – taip pat, tačiau pareigūnai jokio sprendimo nepriėmė. Greičiausiai jiems bus pasiūlyta kreiptis į teismą, nes tai yra civiliniai santykiai“, – DELFI kalbėjo gerai informuotas J. Statkevičiui artimas asmuo.

Susisiekus su Ž. Matačiūnaite, ši pasakojo, jog pareiškimą policijai parašė J. Statkevičius.

„Jei rašomi pareiškimai, privaloma nuvykti į nuovadą, nes vietoje niekas dokumentų nepildo. Jie tikrai ten buvo. Juozas pats nuvažiavo. Tas žmogus buvo išvesdintas ir išvežtas. Kaltinamasis yra tas žmogus. Juozas parašė pareiškimą. Tas žmogus apvogė Juozą ir jis turės už tai atsakyti. Bet tai vėliau rašysime“, – DELFI sakė Ž. Matačiūnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją