Jau kurį laiką sklidusios kalbos, kad LNK laidoje „Karamelinės naujienos“ atsiras naujas vedėjas, pagaliau patvirtintos. Juo tapo nacionaliniame kanale vaikų numylėtinio titulą užsitarnavęs Ž.Stakėnas.

„Labiausiai džiaugiuosi, kad kažkas bus kitaip. Penktus metus dirbau su vaikais, norėjosi kitos aplinkos, pokyčių. Aišku, keičiant darbą visada truputėlį nedrąsu, bet aš sudėjau visus pliusus, minusus, juk gavau tikrai gerą pasiūlymą iš komercinės televizijos ir nusprendžiau pasinaudoti proga. Bet galiu pažadėti: ir toliau liksiu visų Lietuvos vaikų draugu“, - DELFI žinią patvirtino buvęs laidų „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, „Mažųjų žvaigždžių ringas“ vedėjas.

Ž.Stakėnas laukia laidos filmavimų ir tiki, kad puikiai susitvarkys su šiuo iššūkiu. Naujas LNK veidas jau spėjo susipažinti su laidos senbuvėmis Rimante Kulvinskyte ir Indre Kavaliauskaite. Eterio partnerės jam paliko teigiamą įspūdį: „Jos super, labai šaunios ir visai ne blondinės“, - įvertino pirmuosius bandymus prieš kameras jau turėjęs Žygis.

Paklaustas, ar nebijo tokių staigių pokyčių – nuo vaikų iki bulvaro – Ž.Stakėnas tvirtino, kad laidos žanras buvo vienas iš lemiamų veiksnių priimant sprendimą pereiti iš nacionalinės į komercinę televiziją. „Ten pozityvus bulvaras, rodo nepiktus reportažus apie žmones, kurie žiūrovams yra įdomūs. Tai, kad čia nepiktas bulvaras man taip pat padėjo apsispręst“, - DELFI pasakojo LNK debiutantas.

Iš pradžių laidą  „Karamelinės naujienos" vedė keturios moterys. Vėliau Karinos Krysko ir Urtės Šilagalytės nuspręsta atsisakyti, tad liko dvi - R.Kulvinskytė (pirma iš dešinės) ir I.Kavaliauskaitė (pirma iš kairės). Su jomis Ž.Stakėnas dalinsis eteriu.

Indrė Kavaliauskaitė, Karina Krysko, Rimantė Kulvinskytė ir Urtė Šilagalytė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)