Pirmadienio vakarą restoranų tinklas "Vapiano" atšventė dešimtajį savo gimtadienį. Ta proga į lietuviškąjį šio tinklo restoraną pakviesta saujelė žinomų žmonių priėmė iššūkį, ryžosi vakaro išbandymui ir vaišes - makaronų patiekalus - pasigamino patys.

Be to, kad po gaminimo maratono turėjo ką užkąsti, E. Sidaras, G. Baikštytė ir R. Dominaitytė kovėsi dėl pagrindinio prizo - specialių puodelių ir marškinėlių - tokių pat, kokius dėvi šios virtuvės šefai. Nugalėtoja vieno iš restorano šefų sprendimu tapo R. Dominaitytė.

Šį procesą stebėjo ir tinklo gimtadienį šventė Gytis Balčiūnas, neišskiriamos renginių lankytojos, makiažus tarpusavyje susiderinusios Baiba Skurstenė ir Urtė Šilagalytė, Sabina Repčenkienė.
Baiba Skurstenė

Pirmojo jubiliejaus proga čia pat, lietuviškame restorane, pagamintas ir itin ilgas makaronas. Išmatavus jį paaiškėjo, kad jo ilgis - net 30 metrų.

Portale DELFI - nuotraukų galerija iš renginio:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)