Merginos kelione į Egiptą pasirūpino grupės „Yva“ narės ir, kaip teigia šaltiniai, jos mylimasis. Susitarę bičiuliai G. Valaitytei padarė staigmeną. Atvykusios į sostinę jos jau laukė kelionei paruošti du lagaminai ir bilietai. „Tavo skrydis po trijų valandų“, – tokiais žodžiais merginą Vilniuje pasitiko draugai.

Gintarei dar prieš kelionę įtarimų kėlė daugybė skambučių. Jai skambino ir Kristina Ivanova, ir Ieva Stasiulevičiūtė, prašiusios į Vilnių atvykti viena diena anksčiau, tačiau mergina nė sapnuoti negalėjo, kad atvykusios į sostinę jos lauks bilietai į Egiptą.

„Supratau, kad kažkas vyksta, kažkas rezgama, tačiau nė nenumaniau...“ – originalia „Yvos“ merginų idėja – gimtadienio dovana – žavėjosi Gintarė.

Atlikėja tikino tokios ypatingos staigmenos iki šiol nebuvo sulaukusi ir be galo džiaugėsi jai parodytu kolegių dėmesiu. Iš pradžių Gintarė pamanė, jog tai – pokštas, tačiau išvydusi kelionės bilietus įsitikino, kad iš tiesų po kelių valandų turės išskristi.

„Drėko rankos ir buvo sunku kvėpuoti, nesupratau, kas vyksta. Reikėjo skubėti, todėl suvalgėme torčiuką ir paskubomis išvykome į oro uostą“, – pasakojo balandžio 17-ąją savo 27-ąjį gimtadienį minėjusi, tačiau dėl tam tikrų šeimyninių aplinkybių negalėjusi jo atšvęsti G. Valaitytė.

„Yvos“ narė Egipte viešėjo pirmą kartą, tačiau neplanavo nei ekskursijų, nei ypatingų pramogų. Mergina su draugu mėgavosi šiluma, saulute ir šilta jūra.

„Atostogos dviese. Apsistoję buvome netoli Hurgados. Esu labai dėkinga visiems, prisidėjusiems prie kelionės organizavimo. Neveikėme nieko, gulėjome paplūdimyje, deginome bambas, skaniai valgėme. Viešbutis buvo fantastiškas, viskas įskaičiuota“, – pasakojo prieš kelias dienas iš kelionės sugrįžusi mergina.

Kelionės metu G. Valaitytė ketino aplankyti Hurgadą. Nuvykusi į miestą ji panoro susipinti kasytes ir ryžosi atsiduoti į trijų kasyčių pynėjų egiptiečių rankas.

„Mane užtikrino, jog visus plaukus trise supins per pusvalandį. Juk po to planavau dar ir miestą apžiūrėti, lauktuvių draugams nupirkti“, – prisiminimais apie smagiai prasidėjusį, bet ašaroti privertusį nuotykį pasakojo ji.

Iš pradžių pynėjai prašė 70 JAV dolerių už paslaugą, tačiau Gintarei pavyko nusiderėti iki 30-ies. Atsisėdusi salone į kėdę G. Valaitytė džiaugėsi galėsianti kelioms savaitėms pakeisti šukuoseną.

„Vos tik sutarėme viską ir prasidėjo nesąmonės. Pradėję pinti trise, pynėjai žaibiškai ėmė skirstytis. Iš pradžių dingo salono savininkas, vėliau ir du pynėjai. Galiausiai liko vienas, kuris vietoje žadėto pusvalandžio kasytes pynė penkias valandas“, – prisiminė Gintarė.

Kadangi mergina planavo apsižvalgyti mieste, o pusvalandį turėjęs užtrukti pynimas truko penkias valandas ir baigėsi apie antrą valandą nakties, nei ekskursijai, nei lauktuvėms nebeliko laiko, o ir galimybės merginos nedžiugino, mat tokiu metu parduotuvės ir užeigos Hurgadoje būna seniai užvėrusios duris.

„Sėdėdama salone ašarojau baisiausiai, taip pykau... bet nieko negalėjau padaryti. Patikėjau jais... salono savininkas mane įtikino, o aš, naivi mergaitė, patikėjau“, – šiandien jau šypsodamasi nesmagiai pasibaigusį vizitą Hurgadoje prisimena Gintarė.

Mergina buvo taip įpykusi, jog sugrįžusi į viešbutį iš nusivylimo pradėjo išpinti kasytes. Porą išpynusi atvėso ir nusprendė bent kelias savaites nekeisti naujosios šukuosenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją