Tai, kad G. Paškevičius yra talentas ir jo muziką myli įvairių kartų atstovai, patvirtino ir šį ketvirtadienio vakarą Lietuvos televizijos laidos „Mūsų dienos kaip šventė“ filmavimo metu surengta jaunųjų atlikėjų staigmena jubiliatui.

Neseniai susikūrusi, tačiau perspektyvi muzikos grupė „Bjelle ir Peru“ laidos filmavimo metu pasveikino Gytį, atlikdama jo paties šlageriu tapusią dainą „Tu vėjo paklausk“.

Anot grupės „Bjelle ir Peru“ vokalistės Ramintos, G. Paškevičius yra vienas nuostabiausių Lietuvos dainininkų, kurio dainos priverčia ne tik susimąstyti, bet ir ašaroti. „Labai stengėmės šios dainos aranžuotę padaryti tokią, kuri atskleistų jaunosios kartos jausmus, užplūstančius klausant Gyčio dainų. Tiesą pasakius, kai šiandien klausėmės jo repeticijos, labai susigraudinau, o tai daug pasako apie jo kūrybą,“ - atviravo grupės vokalistė Raminta.

Atlikėjo G. Paškevičiaus laiko patikrintus garsiuosius šlagerius „Tu vėjo paklausk“, bei „Šiam pasauly visko būna“, iki šiol žino bei atlieka įvairių kartų atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją