Klausiama apie vaikiną, Gabrielė nebuvo labai kalbi, tačiau pasitikslinus, ar kompanjonas yra jos meilė, mergina buvo lakoniška: „Tikrai taip“.

Paklausta, kiek laiko jiedu jau kartu, G. Martirosianaitė taip pat nesileido į detales, tvirtino tiksliai negalinti pasakyti, prieš kiek laiko užgimė jausmai.

„Nežinau, neskaičiavau ir negaliu pasakyti. Nuostabaus laiko, kurį jau praleidome drauge, neskaičiavome“, – intrigavo gražuolė.

Pasiteiravus, kodėl anksčiau niekuomet nepasakojusi apie asmeninį gyvenimą Gabrielė trečiadienio vakarą į renginį atvyko su mylimuoju žinodama, jog renginyje bus ir žiniasklaidos atstovų, mergina tikino, jog kai taip jiedviems gera drauge, tiesiog nebeliko prasmės slapstytis.

Į vakarėlį pora, kaip ir dera įžymybėms, atvyko pusvalandžiu vėliau nei buvo nurodyta kvietime. Rūbinėje palikę rūbus, Gabrielė ir Ramūnas neilgai trukus rado bičiulių, su kuriais drauge maloniai bendravo dar iki kolekcijos pristatymo. Meiliai besišnekučiuodami ir gurkšnodami gėrimus jiedu netrukus jau apžiūrinėjo trijose skirtingose erdvėse pristatytą „Vero moda“ kolekciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją