Antradienį sutuoktinių pora kartu atvyko į Šarūno Marčiulionio viešbutį, kur vyko 1992 metų Lietuvos krepšinio rinktinės apdovanojimai. Vyras su žmona bendravo it niekur nieko, nors dar prieš mėnesį J. Einikienė žiniasklaidai skundėsi niekada neatleisianti už šeimoje patirtą smurtą, tvirtino, kad jos vyro vieta kalėjime. Apie žentą dar blogesnės nuomonės buvo Jurgitos mama, teigusi, kad krepšininkas - visiška padugnė.

Pora susituokė liepos mėnesį, o muštynės namuose įvyko praėjus vos dviems savaitėms po vestuvių. J. ir G. Einikiai augina dukrelę, kuriai šią žiemą sueis vieneri.

Tačiau Jurgita ir Gintaras Einikiai vėl susitaikė. DELFI šaltiniai informuoja, kad jiems susitaikius buvo nutrauktas ikiteisminis tyrimas dėl šią vasarą vykusių konfliktų, nustojo galioti ir apribojimai dėl bendravimo.

Nei J. Einikienė, nei G. Einikis trečiadienį telefonu nebuvo pasiekiami.

DELFI galerijoje - Gintaras Einikis su žmona:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)