Tiesa, šiuo metu Juodkrantėje su mažyliu poilsiaujanti laiminga mama pažymi, kad šis vardas dokumentuose dar neužregistruotas. Todėl gali nutikti kaip ir su vyresnėliu Kasparu, kuriam prieš gimstant buvo sugalvotas Jono vardas.

„Kol laukiausi pirmagimio, galvojau, kad jis bus Jonukas, bet kai gimė, nusprendžiau jį pavadinti Kasparu, - šypsosi prisimindama G.Akcijonaitė. - Todėl kol dabar tėvelis nenunešė dokumentų, visko dar gali nutikti. Bet iš esmės apsisprendėme mažyliui suteikti Baltramiejaus vardą.“

Abiems savo sūnums biblinius vardus verslininkė davė neatsitiktinai. „Pirmagimis turėjo gimti per Tris karalius, todėl ir nusprendėme jį pavadinti vienu iš jų – Kasparu. Mažyliui pradžioje svarstėme duoti antrojo karaliaus Baltazaro vardą, tačiau pasirinkome apaštalo Baltramiejaus variantą, kuris lietuviškai skamba daug gražiau. O aš jį neretai ir sutrumpinu, vadinu tiesiog Baltumi“, - išduoda mėnesio pradžioje antrojo berniuko sulaukusi G.Akcijonaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)