Vyras keliauti leidosi su dviem draugais ir apie Honkonge patirtus įspūdžius kalba paprastai: „Buvo smagu, įdomu ir linksma.“

„Tiek pažinties prigimtis, tiek visa kita – ne eteriui“, - pokalbio pradžioje pabrėžė Dž. Mickevičius, tačiau netrukus jau pasakojo apie kelionės metu užsimezgusią pažintį.

„Turiu ir nuotraukų, bet jos – taip pat ne eteriui, nes buitinės“, - tvirtino vyras.

Dž. Mickevičius pasakojo, kad Honkonge su draigais leidosi į turą po naktinius klubus. Esą viename jų ir susipažino su garsiu aktoriumi. „Viskas prasidėjo nuo konflikto, o baigėsi trijų dienų draugyste“, - kalbėjo Džiugas. Paklaustas, dėl ko kilo konfliktas su įžymybe, Dž. Mickevičius sakė nenorįs leistis į detales ir apie pažinties pradžią nepanoro papasakoti plačiau.

„Jis turi butą Honkonge, kaip supratau, aktorius ruošiasi filmuotis biografiniame filme. Mes iš esmės bendravom tik naktį, klubuose. Viskas taip susidėliojo, kad nemažai laiko praleidome, tris vakarus“, - kalbėjo pašnekovas.

Pasiteiravus, kaip po kelių pažinties dienų vertina J.C. Van Dammą, verslininkas neslėpė susidaręs teigiamą nuomonę apie jį. „Geras žmogus, paprastas. Neatrodė, kad aktorius jaustųsi pranašesnis už mus. Į kelionę važiavome trise, tai visi su juo ir bendravome, puikiai radome kalbą, tačiau apie Lietuvą išgirsti jam nelabai įdomu buvo“, - sakė jis.

Dž. Mickevičius sako nenorįs puikuotis dėl pažinties su pasauliui žinoma asmenybe, todėl net savo draugams nuotraukų, kuriose jiedu įamžinti, nerodo. „Tai tik malonus atsitiktinumas ir tiek“, - sako E. Mickevičienės vyras.

Architektas domisi kovų menu. Vienas kelionės į Honkongą tikslų buvo, kaip pats verslininkas sako, pasižiūrinėti visokių, su kovų menu susijusių dalykėlių. „Ten nuvykęs neradau šiems dalykams laiko, nes bendravau su J.C. Van Dammu. Dar ir su kovinių filmų operatoriumi susipažinau, labai įdomu buvo. Laiką praleidau geriau nei puikiai“, - džiaugėsi Dž. Mickevičius.

Džiugas sako su garsenybe susikeitęs kontaktais, tačiau abejoja, kad dar kada nors su aktoriumi pavyks susisiekti ar pabendrauti. „Iš trijų dienų bendravimo nelabai gali kažkas užsimegzti. Jeigu jis kur važiuos į šią pusę, tai gal kas ir pavyks“, - sakė jis ir dar sykį paaiškino nusprendęs smulkesnių pažinties detalių ir nuotraukų neviešinti žiniasklaidoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją