- Pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta kalbų apie kitais metais įvyksiančias jūsų su Eleonora tuoktuves. Ar tokios kalbos turi pagrindo?

- Mes esam nutarę susituokti kitų metų rugsėjį.

- Kokias vestuves planuojate surengti? Tradicines lietuviškas ar kuklias vakarietiškas?

- Iš pradžių iki rugsėjo privalau pastatyti sodybą. Žemėje, kurioje gimė mano tėvas, o taip pat ir mano senelis. Negaliu apie tai daug kalbėti, ašaros iškart rieda skruostais.

- Iki kitų metų rugsėjo beliko devyni mėnesiai. Greičiausiai turėtum jau dabar numanyti, kokią šventę surengsite...

- Tikiuosi pastatyti sodybą, o joje surengti didelę šventę su daugybe svečių. Bus daug valgių, žiauriai didelė šventė. Iki to laiko privalau pastatyti sodybą prie ežero. Šventėje vaišinsimės tradiciniais valgiais.

- Kaip manai, ar pavyks pastatyti sodybą ir sutvarkyti aplinką bei pritaikyti ją tuoktuvių šventei per devynis mėnesius?

- Bachūras pasakė – bachūras padarė, o jeigu nepadarė, tai dar kartą pasakė. (juokiasi)

- Neseniai įsigyjai naują butą Vilniuje, kruopščiai jį įrengei. Ar butas sostinėje tėra jūsų tarpinė stotelė prieš įsikeliant gyventi į naują sodybą?

- Ne. Kaimo sodyboje tiesiog ilsėsimės, bute gyvensime. Beveik keturis mėnesius rūpinomės naujuoju būstu, kariavome su statybininkais. Jau turiu tokios patirties iš anksčiau. Kai mano tėvą dėl pernelyg intensyvaus darbų grafiko buvo ištikęs insultas, man teko vadovauti įmonei, kurioje dirbo apie 400 žmonių. Jie restauravo ne vieną visiems gerai žinomą sostinės objektą. Dalyvavau tame objektų atkūrimo procese, o šįkart tai buvo tik buto įrengimas.

 - Neišduosiu, kuriame rajone yra mūsų naujieji namai, tegaliu pasakyti, jog tą vietą vadiname Šveicarija. Vieta labai graži, o Deivido kambaryje sumontavome šviestuvą – lėktuvą. Norėjome, kad jį kažkas įkvėptų.

- Ką apie kraustymąsi į naujus namus mano Eleonora ir tavo sūnus?

- Mes dar negyvename ten, sunku pasakyti. Į butą turėjome įsikelti prieš Naujuosius metus, tačiau buvo žmonių, kurie mus nepiktybiškai pavedė. Į naujuosius mūsų namus kraustysimės sausio devintąją.

- Iki šiol daug keliaudavote. Ar jau turite kokių planų kitiems metams?

- Pasirašiau naują kontraktą, bendradarbiausime su rusais. Tai yra mano didžiausia gyvenimo svajonė. Žinote, kiek Maskvoje gyvena žmonių? Paprastų, garsenybių, politikų?.. SEL gyvuoja jau 20 metų vis dėlto. Tai – geriausia kas tik galėjo nutikti mano gyvenime.

- Ar jau žinoma, kada išvyksi koncertuoti į Rusiją?

- Šiuo metu įrašinėju naujas dainas ir viskas prasidės nuo to, kad visos stambiausios Rusijos radijo stotys pradės transliuoti mano muziką. Taip mes susipažinsim su jais, o jie – su mumis.

- Pastaruoju metu ypač daug koncertuoji. Ar po Naujųjų planuoji savo poilsį?

- Sausį jau suplanuota dar 19 mano koncertų. Labai norėčiau pailsėti, tačiau kovo 4 suplanuotas mano pasirodymas LNK „Gerumo dienoje“. Milžinišką šou greičiausiai surengsime Klaipėdos arenoje. Visi pinigai bus aukojami mano vardo fondui. Planuojame surinkti apie 4 milijonus litų ir pastatyti kliniką. Pasibaigus akcijai tikrai kažkur išskrisiu pailsėti, pagulėti ant smėlio ir įkvėpti oro, kad galėčiau judėti toliau.

- Naujųjų naktį koncertuosi sostinės publikai. Ko tavo gerbėjai galėtų tikėtis iš Naujųjų nakties SEL pasirodymo?

- Beveik visi bilietai jau yra išpirkti, kiekvienas atėjęs gaus taurę gėrimo. Fejerverkus, kuriuos valdžia kartais perka už pusę milijono litų, nupirkome už 30 tūkstančių ir tai bus įspūdingiausi fejerverkai Vilniuje. Naujuosius su šeimomis pasitinkantys „Forum Palace“ terasoje galės pasigrožėti tuo išskirtiniu reginiu. Atvyks ir didžėjai iš Maskvos, Minsko, Rygos. Žmonės labai daug dirbo norėdami pasiruošti šiai šventei. Be to, tai – kaukių vakarėlis. Žodžiu, kaip atšvęsime, tokie ir bus kiti metai, o švęsime mes labai rimtai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)