Jonas ir Modestas metė valgyti mėsainius ir kebabus, gerti po du alaus ar ramiai sėdėti radijo laidų vedėjo kėdėje. Vyrai nori vienas kitam įrodyti, kuriam iš jų pavyks geriau pasiruošti vasarai. Taip, kuris iš jų iki balandžio 30 dienos užsiaugins Zinedine Zidane galva nepramušamą pilvo presą, ištreniruos ranką, kurios nenulenktų net Stevenas Seagalas, išsiskaptuos sprandą, ant kurio galės sėdėti iškart dvi gerbėjos, ar kojas, kurios nuspirs futbolo kamuolį iš Vilniaus į Grigiškes.

Smagiausia šių viešų lažybų dalis yra jų kasdieninis darbas sporto klube, kur treneriai turi vienintelį tikslą – Modestą ir Joną paversti gyvybingais žmonėmis. Kad klausytojai nebūtų apgauti, kasdien „Zip FM“ eteryje Modestas ir Jonas dalinasi savo pasiekimais, vaizdo įrodymais ir telefoninėmis fotografijomis.

Gegužės 2 dieną išaiškės, dėl kurio „Zip FM“ laidų vedėjo miesto gatvės sulaikys kvapą. Tai nulems tik DELFI skaitytojai, balsuodami specialiame straipsnyje. Pralaimėjęs spartietis išsirengęs pasileis Vilniaus centro gatvėmis. Apie tai sužinoję miestiečiai jau dabar pradėjo nuomoti centre esančius balkonus. Kalbama, kad apžiūros iš balkono, kaina siekia net 160 litų už valandą.

Ir tai dar ne viskas - gegužės 12 dieną kultūrizmo čempionato dalyviai turės unikalią progą prisijuokti į valias. Lažybų nugalėtojas išsiteps bronza, prisivalgys kalakutienos krūtinėlių, dvi dienas nemiegos ir įtemps raumenis ant scenos. Tikėkimės Zip‘iečio raumenys neplyš ir publika išlaikys gerą toną nepuldama nešioti jo ant rankų. Būsimas kultūrizmo čempionato lyderis labai susirūpinęs, kur garbingai reiks pastatyti nugalėtojo taurę. Tuo tarpu klausytojai tikisi, kad po pasirodymo radijo stoties laidų vedėjai vėl susiginčys dėl ko nors kito.

Pasiutusios Modesto ir Jono lažybos „ZIP FM“ eteryje kiekvieną darbo dieną. Susipažinkite ir su konkurso vaizdo klipu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)