Šokėjai pasakoja, kad nufilmuoti jų naktinį rumbos šokį įkvėpė kūrybinės ambicijos.

„Esu jau toks žmogus – visada kunkuliuoju noru kurti, prijaučiu visokioms meninėms išraiškos priemonėms. Todėl mums norėjosi originaliai įamžinti naują gyvenimo periodą, kurį išgyvename drauge su Tadu LNK televizijos projekte. Praėjusį šeštadienį "Kviečiu šokti" kaip tik ir atlikome rumbą. Video klipe norėjome šį šokį interpretuoti kitaip – be blizgaus parketo ir ryškių šviesų. Parodyti jį išlaisvintą, nesuvaržytą, pulsuojantį“, - sakė K.Navickaitė-Tina.

Fotosesijos tematiką įkvėpė televizijos projekto šūkis: „Pažadinta aistra“. Tiesa, profesionalus šokėjas T. Rimgaila prisipažįsta, kad pozuodami prieš kamerą ir foto objektyvą jie stengėsi neperlenkti lazdos.

K.Navickaitė ir T.Rimgaila, V.Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr.
„Gal ir gerai, kad mums su Tina nereikėjo bučiuotis filmuojantis televizijos projekto anonsams. Nenorėjome peržengti ribos ir savo fotosesijoje. Kūrybinės komandos sumanymai man pasirodė meniški ir įtaigūs. Idėja sugalvota brandžiai ir gražiai“, - pasakoja T. Rimgaila.

Papildydama savo partnerį Tina prisipažino, kad organizuojant fotosesiją su kūrybine komanda buvo daug diskutuojama, kaip turi atrodyti naktinis rumbos šokis.

„Visi vieningai priėjome prie išvados, kad jei kažką kurti, tai tik su išliekamąja verte. Rezultatą mums pavyko pasiekti tik drauge su kūrybinga komanda. Džiaugiuosi, kad gyvenime man pasisekė sutikti tiek daug puikių ir talentingų žmonių, - prisipažino K.Navickaitė-Tina. - Kuriant fotosesiją bei vaizdo klipą, norėjosi išlaikyti tam tikras ribas. Emocinę įtampą galima sukurti ne tik tiesiogiai atliekant konkretų veiksmą, pavyzdžiui, demonstratyviai bučiuojantis. Manau, subtilumu galima įelektrinti lauką daug stipriau. Dirbu scenoje ilgus metus, todėl žinau, kad tai padaryti yra kur kas sunkiau. Tačiau rezultatas vertas ieškojimų.“

Tina ir Tadas už fotosesiją bei vaizdo klipą dėkoja Ramunei Čekuolytei ("Cat film studio"), Olgai Filatovai-Kontrimienei ("Dress me, O") ir Viktorijai Vaišvilaitei-Skirutienei ("VV Photography").

K.Navickaitės-Tinos ir T.Rimgailos išskirtinai DELFI skaitytojams pristatomą emocingą vaizdo klipą galite pažiūrėti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)