Naujienų portalui DELFI D. Bosas pasakojo labai besidžiaugianti, kad suknelę iš naujosios kolekcijos jai pavyko taip žaibiškai gauti. Anot jos, būtent šią suknelę gauti pretendavo keturios moterys, tačiau ji šįsyk buvo neaplenkiama.

„Kada kolekcija nuostabi kaip ši, reikia būti greitai. Ir mano greitumas pasiteisino, nes į tą suknelę pretendavo dar keturi žmonės. Aplenkiau visas ir tik vėliau sužinojau, kiek daug žmonių jos norėjo. Suknelė ką tik nuo podiumo. Ji nuostabi ir be galo patogi. Tik komplimentai kūrėjui. Tai nėra pirmas rūbas, kurį įsigyju iš Juozo, bendraujam seniai. Man jau tradicija tapo tai, jog į kolekcijos pristatymą ateinu ne vien seilės pavarvinti, bet išsirinkusi sau gražiausią kūrinį, jį įsigyju“, – DELFI pasakojo D. Bosas.

Vos J. Statkevičius pristatė kolekciją, Daina žaibiškai į jį kreipėsi dėl suknelės, kurią nusižiūrėjo šou metu. „Aš nebuvau vienintelė, kuri iškart kreipėsi, bet vis dėlto pavyko tik man“, – džiaugėsi žinoma moteris.

Klausiama, kur po vakarėlio atsidurs vieną kartą viešumoje dėvėta suknelė, D. Bosas patikino, jog neketina iškart su ja atsisveikinti. Pasirodo, suknelė iš kokteilinės bet kada poniai Dainai panorėjus ir prisegus pasijonį gali virsti vakarine.

„Manau, jog būtų nepagarba dizaineriui ir didelė puikybė įsigyti tokio lygio rūbą ir sakyti, kad jį galima vilkėti tik kartą. Pradėkime nuo to, jog čia – ne Holivudas, kur garsenybėms dizaineriai ypatingoms progoms nemokamai duoda sukneles. Lietuvoje į įvaizdį investuojame patys, o kiekvieną kartą renginiuose pasirodyti vilkint vis naujus dizainerių drabužius nėra poreikio“, – kalbėjo D. Bosas.

Paprašyta atskleisti, kiek verta J. Statkevičiaus kurta suknelė, ponia Daina tikino niekuomet nekalbanti apie pinigus, tačiau prasitarė paklojusi ne vieną tūkstantį litų. Esą pirmiausiai reiktų kalbėti apie dizainerio darbą ir kaip kruopščiai pasiūta J. Statkevičiaus suknelė.

„Aš niekada niekada nedėviu rūbų tik po vieną kartą. Tiesiog moku laviruoti, paįvairinti tą patį rūbą įvairiais aksesuarais, keičiant šukuoseną. Galima su rūbu žaisti ir kaskart atrodyti vis kitaip. Reikia mokėti tą daryti. Be to, galima rūbą pas tą patį dizainerį perdaryti, esu sulaukusi ir tokių pasiūlymų, bet aš to nenoriu. Manau, dizainerių kurtos suknelės turi išliekamąją vertę. Aš jas kabinu gražiai į spintą ir paliksiu savo dviem nuostabiom dukrom. Jeigu joms nepatiks mano stilius, tai bent jau pakilnos sukneles, pasižiūrės, kaip kadaise rengėsi jų mama“, – pasakojo ji.

Pasiteiravus, kiek J. Statkevičiaus kūrinių savo drabužinėje turi, moteris sakė kartą skaičiavusi, tačiau išduoti to nepanoro.

Daina ir Antanas Bosai apsilankė šventiniame vakare, M.Jurkutės nuotr.

Štai kaip suknelė atrodė kolekcijos pristatymo metu:

Juozo Statkevičiaus kolekcija
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją