D. Bilevičiūtei iškeltą bylą trečiadienį pradėjo nagrinėti Vilniaus miesto 2 apylinkės teismo teisėja Ieva Gavelytė-Kalytienė.

Nemalonumų dainininkė sulaukė po savo viešų pasisakymų žiniasklaidai, kai pasakodama apie žlugusį kaimo turizmo projektą Varėnos rajone ji dėl visų bėdų kaltindavo būtent V. Bruzgį. Viešai jį „nuosavu aferiūga“ D. Bilevičiūtė buvo išvadinusi ir po vieno teismo posėdžio, kuriame buvo nagrinėjama jai iškelta baudžiamoji byla dėl sukčiavimo.

D. Bilevičiūtė nesijaučia kalta ir tikina, kad kalbėjo tiesą, o tai esą galės patvirtinti net 21 liudytojas, susidūręs su V. Bruzgiu. Tuo tarpu jos advokatas Vaidotas Sviderskis teisme pareiškė, kad verslininkas dar prieš porą metų buvo pripažintas kaltu dėl aplaidaus apskaitos tvarkymo ir prašė teisėjos prie bylos prijungti baudžiamąjį įsakymą bei iš Vidaus reikalų ministerijos (VRM) Informatikos departamento išreikalauti medžiagą apie visus V. Bruzgio atžvilgiu esą pradėtus ikiteisminius tyrimus.

Į teismo posėdį V. Bruzgys neatvyko, tačiau jo teises atstovaujanti advokatė Svetlana Naidenko tikino, kad šią bylą yra įmanoma baigti taikos sutartimi.

„Aš iš esmės pritariu, kad klysti žmogiška, o atleisti dieviška, todėl iš mūsų pusės nematau jokios problemos dėl susitaikymo“, – sakė V. Bruzgio advokatė.

„Aš jam jau atleidau, Dievas – taip pat, jeigu aš blondinė, tai dar ne iki tokio lygio, man irgi pinigų reikia“, – D. Bilevičiūtė pareiškė, kad nė neketina taikytis ir verslininko neatsiprašys. Tiesa, vėliau paklausta, ką darys, jeigu teisme bylą pralaimės ir bus priversta viešai V. Bruzgio atsiprašyti, atlikėja pareiškė: „Jis labai geras žmogus“.

D. Bilevičiūtei iškelta byla dėl duomenų pripažinimo neatitinkančiais tikrovės toliau bus nagrinėjama spalio viduryje, tuo tarpu po savaitės atlikėjai teks vykti į bylą dėl galimo sukčiavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją