Paklaustas, ką kalbėjo su prezidente, J. Statkevičius atsakė, kad prezidentė gyrė jo darbus, kuriuos stebi jau seniai bei džiaugiasi viso jo kolektyvo veikla. Taip pat garsusis dizaineris teigė, kad „juokėmės su D. Grybauskaite, kad tai, jog Andželika Cholina gavo apdovanojimą, beveik niekas nežino, tačiau kad aš gavau, dabar žino visi“.

Anot J. Statkevičiaus, pokalbio metu prezidentė prisipažino, jog yra sunku įteikti apdovanojimus žymiems žmonėms ir todėl, kad daugelis žmonių nesugeba įvertinti jų darbo ir mano, kad jie nėra verti tokių garbingų valstybės apdovanojimų.

Tai, kad D. Grybauskaitė vertina J. Statkevičiaus nuopelnus – akivaizdu. Prieš kelias savaites naujienų portalui DELFI J. Statkevičius pasakojo aktyviai dirbąs Paryžiuje ir Lietuvoje pasirodysiąs tik rudenį. Vis dėlto garsenybė surado galimybę atvykti į prezidentūrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją