Garsi aktorė N.Narmontaitė žinutę apie itin skaumingą savaitgalio vagystę paskelbė svetainėje „Facebook“: „Meistriškumo pamokos 200-sis spektaklis Šiauliuose nepraėjo be siurprizų. Vilniuje ryte Tuskulėnų gatvėje buvo išlaužtas autobusas ir pavogti visi spektaklio rūbai ir rekvizitai. Labiausiai gaila pjesės ir natų. Gal netyčia rasit po balkonu“.

Naujienų portalui 15min.lt N.Narmontaitė pasakojo, jog viena kaimynė sekmadienį apie 4.30 val. ryto matė, kaip trys vaikinai tempia iš autobusiuko mantą. Tačiau vilnietė pabūgo skambinti į policiją, esą bijojo, kad pranešimas apie nusikaltimą jai atsirūgs.

„Meistriškumo pamokos“ kūrėjai neteko beveik viso spektaklio turto: drabužių, avalynės, kosmetikos, rekvizito detalių, pjesės užrašų, natų, muzikos įrašų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją