"Tai jau antrasis mano kalendorius, tiesa, jis nėra mano, bet jame yra nemažai manęs", - sako moteris.

Pasak jos, kalendorius, be kurio B. Nicholson pati neįsivaizduoja gyvenimo, yra sukurtas tam, kad būtų lengviau vairuoti nuolat skubantį kasdienybės traukinį. "Kad nė vienas nepamirštume suplanuoto vizito pas gydytoją, ar fakto, jog į svečius atvažiuoja giminės... Kad teatras nesusikirstų su žvejyba, o sūnums ir dukroms nereikėtų priminti apie rytoj vyksiantį tėvų susirinkimą", - kalendoriaus paskirt5 aiškino "Beatos virtuvės" vedėja.

Į specialų kalendoriaus pristatymo vakarėlį susirinko artimi B. Nicholson draugai, kurių laukė ypatingos vaišės. Žinoma moteris džiaugėsi sulaukusi palaikymo ir neslėpė, jog ir pati neišsivertų be kalendoriaus. Be to, ji sakė esanti užkietėjusi rašinėtoja, planuotoja ir sąrašų sudarinėtoja. Esą gyvenimas sklandžiai vykti gali tik tuomet, kai viskas suderinta ir suplanuota.

„Beatos šeimos kalendoriaus 2012“ puslapiai papuošti 12 paprastų patiekalų receptais, kurie tiks kiekvienam metų mėnesiui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją